上一頁下一頁
發新話題

與處男共處7日7夜(續章),update 外篇#170,236,243(烈女有野講)

收藏  |  訂閱
417  65.6k

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-5 01:54 PM 發表 查看引用來源
其實我都係想各C 兄們識得尊重E 度班C 姐們

我相信唔只我一個係受到唔尊重的言語的~
讚同及認同!要互相尊重先可以維持關係,响引版都一樣!支持💪💪

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-1-30 01:32 PM 發表 查看引用來源
[之前個post 唔鬼之點解被板主關閉咗,雖然令到我好無mood 無心機再寫落去,但我又唔係D無始無終的人,無論之後又比人關閉都好,我常講埋落去]

PS:大家想同我C聊的只有一過方法,就只得“YM“ 有的就有得傾 ...
師姐寫得好感性 你係咪一位重感情既人

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-2 10:47 AM 發表 查看引用來源
(外篇)
痴女對付咸濕仔

KL係我朋友的個仔,都讀完書咖啦,但由於我大他十幾年,他都會叫我做亞姨的。(KL係假名)

我之前有在論區引板post 過文,我做奴的日子,估唔都KL係其中一個FANS, 我哋C下有聯絡的 ...
嘩 條仔咁夠薑走入你地間房 好野

引用:
原帖由 LeonBridges 於 2018-2-5 03:09 PM 發表 查看引用來源

師姐寫得好感性 你係咪一位重感情既人
都係嘅

引用:
原帖由 樓上粗野的烈女 於 2018-2-5 12:07 PM 發表 查看引用來源
烈女有野講:

今次唔係講性故仔,而係講一D自己的感受~

我係唔介意你哋搵我傾性話題的,話晒大家到係引區的人,但唔好一黎就問攞相睇,要睇乜又要睇乜,請問當我係咩呢?叫雞你都要放底錢啦~咁做你&#2 ...
岩既 玩還玩都要俾返尊重大家

預左會有人PM樓主,然後各種要求噶啦
有時d人真系,睇文咪睇文咯,又PM講這樣那樣
至於烈女對bo,以前個POST有條自衛短片都見到啦,仲問:smile_o02:
(我不是女性,都有人PM我問我拿其他人出POST的LINK,你話搞笑唔搞笑:smile_o04: )

嘩 巨物都受到
之後有無痛既感覺?

到E家都有

引用:
原帖由 細路仔鈕計 於 2018-2-5 03:43 PM 發表 查看引用來源
預左會有人PM樓主,然後各種要求噶啦
有時d人真系,睇文咪睇文咯,又PM講這樣那樣
至於烈女對bo,以前個POST有條自衛短片都見到啦,仲問:smile_o02:
(我不是女性,都有人PM我問我拿其他人出POST的LINK,你話搞笑 ...
唔只佢。。。。我係男都收到男人PM。。。。。:smile_o16::smile_o16:

當多個fd,唔一定有下下要朴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆