上一頁下一頁
發新話題

經鬼王老公不斷洗腦,我終於嘗試了人生第一次3p (相 p22,閃相 p14,19,27。出part2)

收藏  |  訂閱
460  83.7k

正啊

引用:
原帖由 yayabibi 於 2016-12-21 03:22 PM 發表 查看引用來源

我同老公更係打真軍啦
爽死了:smile_o01:

引用:
原帖由 Tellingme 於 2016-12-21 07:38 PM 發表 查看引用來源
睇黎似影片cap出黎咁喎
其實我老公拍片多,好少影相

打真軍老公可 check 到你有幾 enjoy 好正

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2016-12-21 10:27 PM 發表 查看引用來源
打真軍老公可 check 到你有幾 enjoy 好正
同老公打真軍真係好enjoy架,沒有隔膜

引用:
原帖由 yayabibi 於 2016-12-21 11:07 PM 發表 查看引用來源

同老公打真軍真係好enjoy架,沒有隔膜
都冇咩邊個男人唔鍾意:smile_o01:

Part3
你們最期待的畫面即將用文字繪畫出來,希望你們細心欣賞!

今天24號,在我人生中最刺激的時刻終於到了,我們在酒店門口相約,鬼王已經在我耳邊問了無數次同一個問題:「緊唔緊張?興唔興奮?」「第1次帶你去嘗試3P係咪好刺激?」,我腦海真的不敢想像這個畫面,唯有「見步行步」,A終於出現了,等他拎完房卡就一齊上去。入到房,我第一時間好似小朋友咁跑過去,揀左張近窗邊既床(因為我好鍾意望風景),之後攤左張床到,A都坐近我身邊,摸摸我個頭,我就即刻彈起身坐喺到,因為有點兒尷尬(因為A年紀細過我),比佢覺得我係真天無邪的小朋友,實在太失禮。氣氛好似緊張起來,又要鬼王舒緩氣氛,傾偈warm up 下,不過經過上次見面之後熟落左,冇咁陌生,因為我係第一次玩3P,完全冇經驗,唔識放鬆去享受呢樣野,鬼王好好,佢幫我除衫,然後冚住張被攬住我,等我冇咁怕羞。之後A除完衫後都埋黎攬住我,摸下我。我好緊張咁攬實鬼王,因為在床上第一次喺佢面前比人咁摸,我個心跳得好快,好興奮又刺激,小穴已經濕透了,之後鬼王叫A舔我下面,我就幫鬼王含,A舔得好舒服,小穴也濕潤起來。A又見到我含到鬼王好舒服之際,都好期待要我幫佢含,佢地轉個位置到我幫A含,我啜佢最敏感既「頭」嗰一刻,佢震左一下我就知佢一定好舒服,我用條脷快速轉動最敏感既位置,佢好似就黎頂唔順,感覺好刺激。鬼王都唔輸洩,用條脷進擊我最敏感的小豆豆(太可惡),再加上手指插入小穴又快速轉動,令到我又有一種快感,又再一次洩洪。遊戲越黎越刺激,我開始覺得自己越黎越淫蕩,因為聽到佢地兩個都嗌我淫娃,我下面已經成遍淫水,A見到我塊面好紅,佢問我係咪怕羞,我已經唔識答佢,鬼王條肉棒已經比我含到硬左,佢好快就將它進入我的小穴,每一次插入我的小穴時都會有莫名的興奮,都會好緊張,因為他的小弟弟對我小穴來講係比較大,佢就使出令我慾仙慾死既姿勢,就係將我對腳搭上佢膊頭度,小弟弟已經進入到子宮門口了,我興奮到小穴都越縮越窄,之後佢轉姿勢「狗仔式」,今次同平時好唔同,可能有第三者望住既原因,特別爽。又幫A含,含硬左就帶套我坐佢上面,一入去既感覺好唔同,雖然冇鬼王嗰條咁粗,但好硬,都頂到好入,幾爽:smile_47::smile_47:我一路喺上面搖一路要佢噤實我盆骨,係好爽,因為頂到我裡面粒野好騷軟,搖搖下我已經高潮,佢就轉姿勢「狗仔式」,我就幫鬼王含,我比佢地夾住我好興奮,越插越多水,A仲話我好正,好好屌,我聽完好享受呢個過程,但可惜同A配合唔到,因為我太細粒佢太高,令到佢太難控制,佢都係話我騎上黎舒服啲,可以任我擺動。我騎到咁上下我開始有啲高潮,到我爽完全身都軟哂,扒左喺佢身上抖,佢就使出洪荒之力揸住我個patpat 起勢搖,冇幾耐佢都射左,佢啲精又白又杰又多,果然係後生仔!完事之後我地又賽後檢討(想知檢討既內容問返佢地),檢討後就沖涼落去食飯。

過程越來越精彩,文字一段比一段到肉,因為第一次用文字紀錄性愛的過程,文筆比較差,文法又可能有出錯,望大家見諒。

又有文 又有圖 good

引用:
原帖由 yayabibi 於 2016-12-22 02:21 AM 發表 查看引用來源
Part3

今天24號,在我人生中最刺激的時刻終於到了,我們在酒店門口相約,鬼王已經在我耳邊問了無數次同一個問題:「緊唔緊張?興唔興奮?」「第1次帶 ...
好快又24號:smile_o01:幾咪有part 4
阿嫂文筆唔差唔差,個post好多人追

引用:
原帖由 yayabibi 於 2016-12-22 02:21 AM 發表 查看引用來源
Part3

今天24號,在我人生中最刺激的時刻終於到了,我們在酒店門口相約,鬼王已經在我耳邊問了無數次同一個問題:「緊唔緊張?興唔興奮?」「第1次帶 ...
嫂嫂文筆又形容得現場實境!個FF畫面又令我硬J了XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆