上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  90.8k

引用:
原帖由 阿毛_鹹濕主席 於 2016-12-15 10:45 AM 發表 查看引用來源

k妹, 阿毛都曾經對住一兩個靚女, 入閘前/或做做下, 軟左, 並且不能再硬番...

這一兩個靚女, 都係已經同佢地扑左十次八次的了...

我自己知, 已經扑厭左佢地了.

那次軟左後, 我都冇搵番佢地了...
十次8 次都已經厭,咁你咪要搵好多女先能夠滿足囉?好忙好忙....

引用:
原帖由 aerofolt 於 2016-12-15 11:31 AM 發表 查看引用來源
埋門先來軟,樓主都幾慘慘豬⋯⋯重要吹都唔硬⋯⋯唉⋯⋯⋯umm⋯⋯要幫手嘛?wakaaaa
好呀,你過黎幫手起番佢地機啦 XD

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-15 11:35 AM 發表 查看引用來源

十次8 次都已經厭,咁你咪要搵好多女先能夠滿足囉?好忙好忙....
其實應該講, 見過面去屌, 有10次 8次 (指見面, 非指屌西... 因為可能一次見面, 屌一次兩次或多次嘛... ).... 那種新鮮感就開始減....

咁又唔係一開始厭, 就即刻冇交收的... 有些都會 KEEP 住有屌...

係那一兩位... 已去到我軟... 咁就冇再見佢地咯...

引用:
原帖由 阿毛_鹹濕主席 於 2016-12-15 11:46 AM 發表 查看引用來源

其實應該講, 見過面去屌, 有10次 8次 (指見面, 非指屌西... 因為可能一次見面, 屌一次兩次或多次嘛... ).... 那種新鮮感就開始減....

咁又唔係一開始厭, 就即刻冇交收的... 有些都會 KEEP 住有屌...

...
有個我keep 左幾年... hhaa 好長情!!

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-15 11:49 AM 發表 查看引用來源

呢d都叫長情

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-15 11:49 AM 發表 查看引用來源

如係 SL 關係, keep 到幾年, 正常ok.

SP/炮友的關係的話, keep到幾年, 算長情了.

引用:
原帖由 阿毛_鹹濕主席 於 2016-12-15 12:20 PM 發表 查看引用來源

如係 SL 關係, keep 到幾年, 正常ok.

SP/炮友的關係的話, keep到幾年, 算長情了.
都係,sp⋯⋯⋯女人都想有新鮮感架嘛

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-15 11:35 AM 發表 查看引用來源

好呀,你過黎幫手起番佢地機啦 XD
只會更慘

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-13 12:14 PM 發表 查看引用來源
認同

係有D 既, 但大部份係色心囉... ahahaha 真係可一不可再呀!
因為上完床o個下空虛感仲勁過之前!! :smile_24:

KEEP 左幾年,最後點解分開?
引用:
原帖由 kenzycrazy 於 15/12/2016 11:49 AM 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆