上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  116.2k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-22 04:51 PM 發表 查看引用來源

我細個都通山走,成日搞到損手爛腳,不過就算流哂血,我都唔會喊
我有少少貧血,所以好容易就瘀
最好唔好問我點整親,因為好多時我自己都唔知
haha 唔出奇, 我朋友可以行過high到枱邊少少, 唔痛但瘀左
你應該都係呢類

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-22 04:56 PM 發表 查看引用來源
haha 唔出奇, 我朋友可以行過high到枱邊少少, 唔痛但瘀左
你應該都係呢類
我係連點整親都唔知
係影相或者有人話我知我先知

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-22 04:53 PM 發表 查看引用來源

以凌晨傾電話既態度,我都有心理準備,佢會話唔記得左打俾我
佢俾勁多說話我聽
其實我都只不過想佢關心下我姐
佢關心我,我就唔會咁負面,成日放負la
係囉, 雖然同你唔可以叫熟/認迫好深, 但都唔會想你咁負能量架...

但我又好想睇, 想佢唔記得打比你, 你明唔明果種掙扎:smile_30:

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-22 04:58 PM 發表 查看引用來源
係囉, 雖然同你唔可以叫熟/認迫好深, 但都唔會想你咁負能量架...

但我又好想睇, 想佢唔記得打比你, 你明唔明果種掙扎:smile_30:
同佢傾電話個陣,真係覺得好辛苦
因為知佢唔鍾意我喊,所以無喊出聲
一邊同佢傾電話,一邊不斷流眼淚,仲要扮哂野話無喊
以前我喊,佢會好緊張,而家係好唔耐煩,覺得我咩都喊一餐
但係佢又有冇諗過點解會咁?其他人幾乎無見過我喊,我會對住佢喊,係因為我交個心出黎,我唔想係佢面前武裝自己

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-22 04:57 PM 發表 查看引用來源

我係連點整親都唔知
係影相或者有人話我知我先知
我朋友都係, 咩都冇做過, 沖涼時先發現原來瘀左

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-22 05:04 PM 發表 查看引用來源

同佢傾電話個陣,真係覺得好辛苦
因為知佢唔鍾意我喊,所以無喊出聲
一邊同佢傾電話,一邊不斷流眼淚,仲要扮哂野話無喊
以前我喊,佢會好緊張,而家係好唔耐煩,覺得我咩都喊一餐
但係佢又有冇諗過點解會咁? ...
呢d我明...
所以我都係期望佢記得打比你啦, 就算可能傾得一陣都好

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-22 05:05 PM 發表 查看引用來源
我朋友都係, 咩都冇做過, 沖涼時先發現原來瘀左
所以身上有不明傷痕已經見怪不怪,但係唔小心掂到真係會好痛
最憎d人多手,見到我瘀左就大大力按落去(會想打人

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-22 05:13 PM 發表 查看引用來源

所以身上有不明傷痕已經見怪不怪,但係唔小心掂到真係會好痛
最憎d人多手,見到我瘀左就大大力按落去(會想打人
well, 身邊總有呢d仆街朋友

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-22 05:07 PM 發表 查看引用來源
呢d我明...
所以我都係期望佢記得打比你啦, 就算可能傾得一陣都好
覺得自己好卑微
其實我要求好高咩?

引用:
原帖由 one_sky 於 2016-9-22 05:15 PM 發表 查看引用來源
well, 身邊總有呢d仆街朋友
但呢d總唔覺得自己仆街
當你用佢對你既方式對番佢,佢就會嬲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆