上一頁下一頁
發新話題

淫娃返黎lu update p.5,12,66,90,110 相p.37,47,49,50,66,113關於pm問題p.98

收藏  |  訂閱
1.8k  150.4k

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-14 07:16 PM 發表 查看引用來源

佢係可以由我喊,到我喊完,就問我喊完未
我都係想俾人攬住,叫我乖,有佢係身邊,唔好喊,就算係假都好sweet

=.=
佢都吾肯咁做?...唉我吾知LA, 我都想咁做但完全沒機會, 佢就有機會但沒理...錯哂~@@ 吾明喇~

引用:
原帖由 smartboy169 於 2016-2-14 07:20 PM 發表 查看引用來源

係開始個下難入, 但你會有水有分泌架ma..之後就爽.  一開始要慢. 習慣左之後, 抽插成件事好正架...咩POST 都FEEL 到好包到實哂...估吾到你係呢種女仔~
所以前戲好緊要,一開始要好溫柔,如果唔係太痛,我就會掙扎

引用:
原帖由 smartboy169 於 2016-2-14 07:21 PM 發表 查看引用來源

=.=
佢都吾肯咁做?...唉我吾知LA, 我都想咁做但完全沒機會, 佢就有機會但沒理...錯哂~@@ 吾明喇~
我俾哂機會,明示,暗示,發脾氣講埋出口,叫佢接放工,佢都可以由我(個陣有客開聲話要接我放工吹水

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-14 07:21 PM 發表 查看引用來源

所以前戲好緊要,一開始要好溫柔,如果唔係太痛,我就會掙扎

sure, 由其係你咁緊既女仔...前戲要搞到好好先可以令你之後ENJOY~!

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-14 07:24 PM 發表 查看引用來源

我俾哂機會,明示,暗示,發脾氣講埋出口,叫佢接放工,佢都可以由我(個陣有客開聲話要接我放工吹水

佢吾緊張你...我覺得...算把啦真係...

引用:
原帖由 smartboy169 於 2016-2-14 07:30 PM 發表 查看引用來源

sure, 由其係你咁緊既女仔...前戲要搞到好好先可以令你之後ENJOY~!
我係唔明點解,唔夠濕,入唔到,男人都鍾意指插

引用:
原帖由 smartboy169 於 2016-2-14 07:31 PM 發表 查看引用來源

佢吾緊張你...我覺得...算把啦真係...
所以前兩日同佢講左,不如以後唔好見
費事佢要抽時間陪我,我又唔開心
人地鍾意晴晴個type既女,自問自己好多野都接受唔到(絕對唔係攻擊其他c姐),咁大家興趣唔同無謂一齊

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-14 07:39 PM 發表 查看引用來源

我係唔明點解,唔夠濕,入唔到,男人都鍾意指插

俾著我一定會KISS 你, 攬你, 錫你全身, 玩波, 腳, PAT, 引到你出水先, 再捽豆..點都吾會咁快指插, 經驗吾夠既人先想快...

引用:
原帖由 淫yee 於 2016-2-14 07:44 PM 發表 查看引用來源

所以前兩日同佢講左,不如以後唔好見
費事佢要抽時間陪我,我又唔開心
人地鍾意晴晴個type既女,自問自己好多野都接受唔到(絕對唔係攻擊其他c姐),咁大家興趣唔同無謂一齊

http://n2.hk/d/images/r10/mob ...
明你講咩, 要比較沒得比, 吾同人有吾同感覺, 只可以話佢對你感覺吾同左, 係吾係有其他女出現影響到? 如果咁易俾人影響都死LA...所以...你決定係正路, 好理性, 好過你之後次次見完都傷身傷心, 上黎識人都係想開心姐~

引用:
原帖由 smartboy169 於 2016-2-14 07:49 PM 發表 查看引用來源

俾著我一定會KISS 你, 攬你, 錫你全身, 玩波, 腳, PAT, 引到你出水先, 再捽豆..點都吾會咁快指插, 經驗吾夠既人先想快...
我經驗唔多,但係而家都開始識點去挑逗一個男人,令佢忍唔住插我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆