上一頁下一頁
發新話題

去exchange曳曳事件

收藏  |  訂閱
511  165.8k

Thanks for the new update.  So ended up having sex with 2 guys; I guess it's a breakthrough for you Pauline coz you were a virgin before the encounter with Gordon, right?  So, did you end up with 3P that night?

现白滑腿。短pan 褲,t back

下次保重身己,保護自己

引用:
原帖由 paulhk329 於 2015-5-30 10:12 AM 發表 查看引用來源

我好少著窄身裙架。依排又熱又成日落雨,落街會著短褲同拖鞋,仲會加條靚靚腳錬,都有唔少人望架。咁著ching like唔like呢?

同埋我應該算保守掛……
而家既你,已經唔係保守啦,哈哈!
已經試咗咁多野了

可能比M開發咗!第一個高潮喺佢棒下獲得!

Support

引用:
原帖由 paulhk329 於 2015-5-30 10:12 AM 發表 查看引用來源

我好少著窄身裙架。依排又熱又成日落雨,落街會著短褲同拖鞋,仲會加條靚靚腳錬,都有唔少人望架。咁著ching like唔like呢?

同埋我應該算保守掛……

都好正呀, 純純地既女仔look最鐘意. 又白又係短褲, 真係一定會望下. 唔知點解我覺得短褲+波鞋而對腳又白既話, 真係勁吸引. 睇你個故仔寫當時係著波鞋...真係會幻想下. haha

引用:
原帖由 paulhk329 於 2015-5-30 02:50 PM 發表 查看引用來源
g插插下我feel到佢下面chok左幾下,就停左,佢攤左係我隔離。我偷望到個套入面有好多精,我終於鬆左一口氣,雖然係有興奮到,但係始終都仲係痛。做女人真係唔底,點解搞野會咁痛嘅呢?跟住佢又讚我lovely,又話我令佢 ...
其實真係好大膽, 第二次 make love 已經係鬼佬, 我諗你下面真係會痛到痴線. 聽到都有D唔忍心. 仲要係兩個鬼佬... they are really lucky..
而我又覺得你心底裏係曳曳地, 去旅行解放左. 平時就保守. 咁樣亦係最吸引我既地方..

引用:
原帖由 誰人是你 於 2015-5-30 06:20 PM 發表 查看引用來源

其實真係好大膽, 第二次 make love 已經係鬼佬, 我諗你下面真係會痛到痴線. 聽到都有D唔忍心. 仲要係兩個鬼佬... they are really lucky..
而我又覺得你心底裏係曳曳地, 去旅行解放左. 平時就保守. 咁樣亦係最吸引 ...
唉,香港有親戚朋友同事,唔會做曳野啦,點面對佢地。平時出街著得太少都唔敢啦,撞到熟人就尷尬。可能係咁旅行時會大膽d

Support!:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆