上一頁下一頁
發新話題

人妻請進 (內無任何情慾情節或甜故, 慎入!)

收藏  |  訂閱
324  22.9k

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2014-9-8 02:31 PM 發表 查看引用來源

同意,既然已經結婚了,就無謂攪咁多,雖然性是兩夫妻必須有嘅一樣嘢,但好多時候,婚前婚後,兩夫妻對性嘅睇法或處理方法亦有所改變,婚後,就算喺性方面開始沒法滿足,但都不能因此 ...
同感。

引用:
原帖由 12d3 於 2014-9-8 02:45 PM 發表 查看引用來源
基督教害人不淺 (認真), 信仰(所謂)會令她壓抑對性的享受和追求
解決方法: 1. 摧毀她的宗教觀 ; 2. 樓主你自己都信教, 斷淫根
你的建議真係正,兩個選擇都死,哈哈

或者試下揾D新鮮感

引用:
原帖由 0yoyoyo0 於 2014-9-8 05:52 PM 發表 查看引用來源
我嗰個都事業心好重,我知佢辛苦所以成日都會諗d 野黎服侍佢,幫佢按摩同鑽研d 口技我都會
呢排我都盡量會學女上un 得叻d
不過唔知係咪我做得唔夠好,佢都係想用返普通既體位多d.. 同埋唔知點解佢唔想摸咁耐 ...
有人服待梗係好喇

引用:
原帖由 0yoyoyo0 於 8-9-2014 18:22 發表 查看引用來源
係喎~!
唔上黎都唔知原來有人同我處境一樣 :smile_40:
我成日以為得自己係咁
因為呢個post 開左個新ACCOUNT 分享下,
睇完先發現原來同其他人處境一樣

睇黎我開呢個post真係引起大家好多共鳴。

回覆 243# 的帖子

認同。因為生咗bb後,生活會起很大變化,尤其性生活方面。頭頭2年,小朋友仲細,女人到晚上真係好累。就算生小朋友前係淫妻一名,都會因體力、荷爾蒙改變、傷口等,而對性失去興趣。所以,如果未生前同老婆有咁大問題,有bb後,性生活仲差

引用:
原帖由 summerbrown 於 2014-9-8 12:16 PM 發表 查看引用來源
我同你一樣都係呢個POST令我開個新ACCOUNT回覆, 平時都唔好意思同人講

不過我就倒反轉, 我係人夫, 同樓主一樣時時比太太拒絶, 就算佢肯做都只係交行貨, 做果陣連我愛撫佢佢都唔想, 你主動整硬你老公, 而我就 ...
同情。咁太太平時其他活動、節目又點?只係性配合唔倒?

引用:
原帖由 8055 於 2014-9-8 11:37 PM 發表 查看引用來源
睇黎我開呢個post真係引起大家好多共鳴。

大家關心你姐

結左兩年,有個女,性生活反而老婆要求暗示比較多
因為自己已經係出面偷食,所以主動要求不大
不過,就係咁反而平衡左性需要,我係好大,佢係中,所以大家做起上黎重好好氣氛

我唔係話偷食對,唔好誤會,只係分享下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆