上一頁下一頁
發新話題

淫妻子和别人的淫丈夫

收藏  |  訂閱
414  77.6k

wow.親身推!大家對我太好喇,聽日交功課先,good night~~

**muah**
引用:
原帖由 shoken 於 2014-8-14 23:02 發表 查看引用來源

推post就緊啦, 你唔介意既話我想親身推埋你都喎

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-14 11:40 PM 發表 查看引用來源
wow.親身推!大家對我太好喇,聽日交功課先,good night~~

**muah**

今晚又做功課?

同淫夫一齊嘅日子尚淺,但都不減難忘片段:p
又分享吓等你地push push先~

其中一次我地食完飯後(又到唔捨得時候)佢問我想去邊好,我話唔知呀,

淫夫:成日都話唔知唔知,就等我食咗你!
淫妻:吓,你千祈唔好比人知道呀!
淫夫:你好怕比人知咩?我就要喺度食咗你比人睇!
淫妻雖然淫,但都有怕羞時候ga ma,雖然不至於大街大巷,但間中都有小小人會路過。

佢咀埋嚟時將我件one-piece登到貼一貼,然後鬧我好著個咁嘅lace bra引誘佢,要我夾吓對咪咪比佢欣賞,我比佢開著咗制,當然乖乖就範,

我:係咪咁呀…
淫夫:拉低啲個領烏低啲
我:唔好咁啦,人地會見到嫁
淫夫:驚咩比我睇啫

然後吼我夾緊咪咪烏低身時佢竟然極速解開我個bra扣,再liu開啲個bra.所以露出咗少少linlin,佢乘機掃咗我左邊linlin一吓,比人咁整法我叫咗一聲,但我都真係好high,佢跟住話我引誘佢唔啱所以罰我要拎走個bra.其實我又唔抗拒因我都唔鍾意戴bra.不過一除出嚟就好尷尬因我唔想比人見到佢拎住個bra然後估我真空。我搶返個bra塞入手袋度,佢係度奸笑但手已隔住條裙捽我linlin...佢話佢鍾意我突點比佢睇,我亦進入非常狀態繼續細細聲淫叫… 嗯…
佢另一隻手游到我patpat大力揸咗一吓,攬緊啲我向佢前面頂,我當場暈晒浪,但當然不減一路咀咀一路呻吟.搞到妹妹已經濕晒,好彩佢未摸到keke~
因為著tback關係好少布所以其實已經濕咗大半。本身唔係tback fans所以唔係成日著,不過間中都會著嚟同佢開心吓,我仲會揀啲裙仔方便佢"炒"。佢好鍾意搣我patpat同時用手指sip去前面噤吓我妹妹探下水溫。佢知道咁做我又會淫叫(哼,成日都比佢整蠱我!)
我實在忍唔到所以要頂返佢細佬嘻嘻~

淫夫:小姐你可唔可以幫我擺好佢呀?
我:擺好啲咩呀
淫夫:你知架
我:你又唔講清楚啲
淫夫:條嘢好硬喇
我:但我冇咩位啱你條嘢喎…
淫夫:有嫁,你諗清楚啲啦
我:你可以試吓放住喺我妹妹度先嘅,不過啱啱整濕咗你唔介意嗎?
淫夫:如果太濕嘅話,我至多抽出嚟再大力啲插返入去囉
我:唔好意思呀,有時我妹妹嗰度太濕嘅話可能你要不停咁抽插好多次嫁
淫夫:如果你冇問題嘅,我都想同你妹妹多啲溝通吓。只要你比我不停抽插,同轉吓角度,我可以插到填滿晒你妹妹嗰度嫁喇

正當我忍唔住想扯起條裙,比佢捉實我手liu開我底底,然後捽落妹妹啲水度比佢睇(仲聽得好清楚添~)。我越捽妹妹就越多水,我亦忍唔住比平時叫得大聲咗,一路淫叫一路lam佢耳仔,佢亦都神不知鬼不覺拉低咗佢條褲,弟弟已經撐到佢條底條就爆咁濟

呢個時候,我要做嘢先,晏啲再打!

咁正,唔推唔得!
Support!

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-15 09:26 AM 發表 查看引用來源
同淫夫一齊嘅日子尚淺,但都不減難忘片段:p
又分享吓等你地push push先~

其中一次我地食完飯後(又到唔捨得時候)佢問我想去邊好,我話唔知呀,

淫夫:成日都話唔知唔知,就等我食咗你!
淫妻 ...
訓醒又有好野睇,正,大大力推你!:smile_o12:

出去洗牙,又大大力死推!!!:smile_o11:

返來lu,又大大力咁推!!!:smile_o05:

食飽飯,又推,不過今日一d反應都冇:smile_o08:

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-8-15 19:50 發表 查看引用來源
食飽飯,又推,不過今日一d反應都冇:smile_o08:
今日巧忙嘛~~

引用:
原帖由 cuppycakes 於 2014-8-15 09:05 PM 發表 查看引用來源

今日巧忙嘛~~

工作辛苦了!!:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆