上一頁下一頁
發新話題

人妻第一次偷食

收藏  |  訂閱
589  137.3k

引用:
原帖由 _YIN 於 2014-7-25 08:17 PM 發表 查看引用來源
支持你。但你唔好再搵佢啦。都唔知當你係乜。
我都係人妻。
仲要係一個2x歲失婚人妻。
我宜家個男友成日話我好好搞,好正,好多水。
不過我都覺生完之後真係易濕好多。
其實想問下男士們。
乜人妻真係咁正咩? ...
我都係咁同自己講!
你咁後生,唔駛驚實揾到第二春。
係啦,點解男人對人妻會有興趣?好彩老公都話我鬆左少少啫,不過多水左仲好搞,如果唔係都唔知點算!

引用:
原帖由 我要抱抱 於 2014-7-25 10:42 PM 發表 查看引用來源

我第一個排隊報名同你搵D野搞
不過暫時太忙啦,我幫你留定名呀!

引用:
原帖由 blacktone 於 2014-7-25 10:42 PM 發表 查看引用來源

開心既
童年對成長好重要
同請外傭果d無得比
係呀,咁我都工人,不過佢地主要做家務,細路我自己湊。

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-25 10:39 PM 發表 查看引用來源

原來你都試過呀!係呀,我都覺得自己傻,但係好嬲佢話下次唔睬佢,然後最終都會應承佢出黎!
我同你入房之後嘅經過都係一樣,除左唔駛帶套,我坐左落去都唔敢騎咁大動作,係咁意陏下,都未收縮夾下佢弟弟 ...
佢當你係FREE LUNCH多過其他~
師姐..你的身材....你唔講我以為你係廿幾歲..:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-25 10:48 PM 發表 查看引用來源

係呀,咁我都工人,不過佢地主要做家務,細路我自己湊。

幫輕下都好
3個絕對唔係少野

引用:
原帖由 _YIN 於 2014-7-25 09:13 PM 發表 查看引用來源

有咩咁心酸haha

感覺..依個年代...結婚好兒嬉...

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-25 10:47 PM 發表 查看引用來源

不過暫時太忙啦,我幫你留定名呀!

湊仔真係有時辛苦過返工架。師姐可以同我吹下.............水囉:)

引用:
原帖由 粗筆人 於 2014-7-25 08:57 PM 發表 查看引用來源
可太辛苦工作導至不太硬

我都體諒佢做野可能太攰,所以我都唔敢問佢平時同老婆係咪咁,始終呢d男人死穴,唔想咁hurt佢!

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-25 10:51 PM 發表 查看引用來源

我都體諒佢做野可能太攰,所以我都唔敢問佢平時同老婆係咪咁,始終呢d男人死穴,唔想咁hurt佢!

你真細心

引用:
原帖由 ryang1977 於 2014-7-25 10:51 PM 發表 查看引用來源

湊仔真係有時辛苦過返工架。師姐可以同我吹下.............水囉:)

湊仔..全年無休...連訓教時間都未必夠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆