上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-29 10:33 PM 發表 查看引用來源

哈哈,威緊都掛住上黎引版,睇黎引版真係有佢引人之處
你吸引D........哈哈!
約左人去clubbing呀, 未夠鐘呀, 剛吃完飯~~

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 10:02 PM 發表 查看引用來源

今晚到我去威, 哈哈

咁開心去邊到威^^ 小心心魔~~:p

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-11-29 10:33 PM 發表 查看引用來源

老騎伏櫪,志在千里,能打動兄台的,必定有其出臮之處.
哈哈, 我好草根, 只要溝通到的女性我都ok! 哈哈

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 10:46 PM 發表 查看引用來源

你吸引D........哈哈!
約左人去clubbing呀, 未夠鐘呀, 剛吃完飯~~

C HING見笑了...我呢D肥C9,哪裡有引人既本領...
去CLUBBING...小心被人吸乾

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-11-29 10:46 PM 發表 查看引用來源

咁開心去邊到威^^ 小心心魔~~:p

約左人clubbing, 有準備有野發生

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-29 10:49 PM 發表 查看引用來源

C HING見笑了...我呢D肥C9,哪裡有引人既本領...
去CLUBBING...小心被人吸乾
我近排好乾, 無野比人吸......

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-29 22:32 發表 查看引用來源

我成日都覺得,偷食完由高潮落番去平淡,有種空虛感,空虛完又再找刺激,一個惡性循環...
如果你的對手是一個你唔愛的人,而大家只是各取所需的時候,呢個感覺更強烈, 兩個人一落床就各行各路, 令人萬分空虛:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-11-29 10:51 PM 發表 查看引用來源

如果你的對手是一個你唔愛的人,而大家只是各取所需的時候,呢個感覺更強烈, 兩個人一落床就各行各路, 令人萬分空虛:smile_39::smile_39:
其實咁幾辛苦, 我最唔習慣係落床時連對方叫什麼名都唔知~

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 10:04 PM 發表 查看引用來源

其實我並未習慣出軌, 每一次都有自責. 我兩年介了, 但近日心魔又起........

我覺得每段情都來得自然不用太自責。
好奇一問咁耐以黎你老婆冇發現?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 22:49 發表 查看引用來源

約左人clubbing, 有準備有野發生

其實...係依d咁既場合,大家都係尋開心...最緊要,好聚好散...唔好俾人覺得approach對方會可能好難落台...咁,chance就自然多(當然,靚女係著數好多既)...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆