上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第二版)

收藏  |  訂閱
3.0k  108.1k

無散?是惜口而已。:smile_41:
如果他真是有拿錢出來。酒店話冇錢找就無問題囉。
:smile_39:那到底他有沒有嘗試拿錢出來先:smile_41:

引用:
原帖由 rose1688 於 2012-12-7 11:02 AM 發表 查看引用來源
我同老公都是一樣。
他想要就摸下我, 急急就插入,插完10幾分鐘又急急洗Pat去 瞓覺,久而久之我對他完全無哂性趣.同你case 差不多:smile_39:

樓主,咀咀話同你

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-7 11:17 AM 發表 查看引用來源
好過我。。。:smile_39:

咀咀 你好慘呀

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-7 11:38 AM 發表 查看引用來源

追Post追到氣咳!又3版了,差d遺忘你問題?

我認識我太太8年,結婚6年,家陣尤其有左2個小孩子,更系冇頭2年拍拖咁甜蜜啦!仲因為佢地拗交,我覺得拍拖是開始階段,之後初婚2人世界好也甜蜜,之後開始肆無忌憚因小 ...
咁你要好好珍惜呢段婚姻,少d想引版可能會更好,呢度太多誘惑la:smile_47:

引用:
原帖由 rose1688 於 2012-12-7 11:11 AM 發表 查看引用來源
今日已經是12月份。
今年我們只是做了 (4次)

妳地結婚幾耐?幾多歲?

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-7 12:00 PM 發表 查看引用來源
無錯。。。真係愛一個人的時候,佢一切都是好的,會包容他任何一樣野。。。感覺重於一切。。。但當自己有些底線被不斷衝激時。。。甜蜜沒有了。。心淡了。。。感覺也會完了。。。
我好珍惜我那個他。。。我真係上心架 ...
你地開始左幾耐,點識架?如何見面?

引用:
原帖由 魚咀咀 於 2012-12-7 12:00 PM 發表 查看引用來源
無錯。。。真係愛一個人的時候,佢一切都是好的,會包容他任何一樣野。。。感覺重於一切。。。但當自己有些底線被不斷衝激時。。。甜蜜沒有了。。心淡了。。。感覺也會完了。。。
我好珍惜我那個他。。。我真係上心架 ...
他對妳好嗎?講黎聽下
點解妳地女性就咁多個他sl or sp,而呢到的c兄包括我好似沒有一個她?:smile_o06:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-7 12:07 PM 發表 查看引用來源

相識於20年前,係咪書友仔,呢個書友仔都好衰下,
冇散紙都敢講,去到房不如話無帶套,咁佢仲做唔做?:smile_o02:
佢就係吾鍾意用套:'):'):')

引用:
原帖由 rose1688 於 2012-12-7 11:11 AM 發表 查看引用來源
今日已經是12月份。
今年我們只是做了 (4次)

我平左妳紀錄:smile_44:

引用:
原帖由 explorer-2 於 2012-12-7 12:01 PM 發表 查看引用來源
天意弄人,有D男想做女方唔配合,有D女想做男方唔想做!
唔通真係別人的最配合:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆