上一頁下一頁
發新話題

食左人地條女 第十一集 泥足深陷既mable

收藏  |  訂閱
347  454.5k

引用:
原帖由 格雷大人 於 2011-11-22 09:57 PM 發表 查看引用來源

死圖wo

但係我睇無死圖喎 check多次先

Support c Hing......

support support 等待下集ge惡夢:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 studio4e 於 2011-11-23 08:59 AM 發表 查看引用來源
support support 等待下集ge惡夢:smile_o12: :smile_o12:
唉 真係惡夢
無性愛 只有一大堆麻煩野

回覆 254# 的帖子

支持CHING....
呢排返工太忙.....有睇冇回...唔好意思

其實MABLE係咪第一次出黎偷食呀?
亦都係第一次玩3P?

會唔會再有其他機會先?:smile_o10:

話時話....點解買藥果個嬲左你....?
係咪MABLE有野講左佢知???

引用:
原帖由 SEXXXXXXman 於 2011-11-22 07:52 PM 發表 查看引用來源
第10集 3p之後

上一次玩完3p後

我同mable既關係又親密左 開始由sp變為會得閒出黎睇下戲食下飯既朋友
女友都開始發覺到有少少異樣 開始成日問我係邊同邊個一齊
女性既直覺真係犀利d 雖然mable係我sp

但係 ...
so  ugly

引用:
原帖由 goodwish 於 2011-11-23 09:10 PM 發表 查看引用來源
支持CHING....
呢排返工太忙.....有睇冇回...唔好意思

其實MABLE係咪第一次出黎偷食呀?
亦都係第一次玩3P?

會唔會再有其他機會先?:smile_o10:

話時話....點解買藥果個嬲左你....?
係咪MABLE有野講左佢知 ...
佢應該係第一次玩3p 係咪第一次偷食就唔知:smile_35:
如果你有一路睇落去 就知上次我同佢地2個飲野
我一時衝動咀左個女仔 跟住佢一直避我

回覆 257# 的帖子

唔通佢鐘意左你條野,
仲因為咁同佢BF分手?

引用:
原帖由 akagi 於 2011-11-24 12:09 AM 發表 查看引用來源
唔通佢鐘意左你條野,
仲因為咁同佢BF分手?
係呀 所以咪惡夢囉
女人真係同邊個肉體關係接近d 個心都會飛埋去?:smile_19:

回覆 259# 的帖子

咁你未可享齊人之福

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆