上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.6k

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-7 11:25 AM 發表 查看引用來源
前一排我地去旅行,間酒店有前後2個露台的,周圍都係屋同寫字樓(距離係好近的),我地就日頭同黃昏時係露台做愛,前面露台激戰完再去後面露台做,我地又住低層,望住街d人行來行去我地都插得特別興奮呀!!!!!
我都試過系公司息晒燈,爽爽:smile_35:

回覆243# 的帖子

引用:
原帖由 wongjo 於 2011-7-12 01:50 AM 發表 查看引用來源佢都有講過一係因為大家返工返到好累,另外因為我哋一切冇耐就成日為小事嗌交而搞到冇隱 同埋佢話當我舒服得滯嘅時候,佢會為咗keep住我舒服啲而唔射住,就會搞到冇咗鹹濕&#22021 ...
wong妹,我想問你地感情生活ok嗎?

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-7 12:43 PM 發表 查看引用來源
出左門冇人識我地就梗係要玩得放d啦,果次旅行搭車時仲想過引前面個男人摸老婆添,不過最後唔成功

有時呢,呢d放蕩行為唔一定要做到,只要個過程可以引起強烈性幻想已經可以好high,好似超市果次咁,老婆背對住個 ...
試過同佢旅行時,老婆自動系沙灘裸晒先知姬鍾意先至系香港同佢玩,而家有時同佢行行下街就…:smile_47:

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 01:06 AM 發表 查看引用來源
好多師兄熱烈回覆話想搞埋我老婆一份,真係些些大家咁熱情,不過老婆話有d野要同大家坦白講左先

畢竟我地都近40啦,老婆已經係正宗熟女,喜歡18歲扑扑趣既師兄,恐怕你地會失望,而且生過小朋友,身型不比青春少艾 ...
我個件又系咁吾系實的的有排朱古力都吾簡:')不過近原轉左口味:smile_41:吾知點解

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 07:32 PM 發表 查看引用來源
講開好多水,有d回憶可以講下

想當年未結婚時大家都係同屋企人住,要親熱只可以趁屋企冇人或者去旅行,不過實在機會唔多,我地又唔係會為搞野而特登去爆房果種,所以都幾苦惱

某次我地係 tst 唔記得咩地方暗地 ...
未結婚時試過系公司同佢玩Phone sex:smile_44:又試過佢叫我打電話比佢公司同事播佢叫床聲同粗口,佢話睇下D同事反應就好似比佢地狀到我地搞野咁:smile_22:比佢吹漲

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-7 12:43 PM 發表 查看引用來源
出左門冇人識我地就梗係要玩得放d啦,果次旅行搭車時仲想過引前面個男人摸老婆添,不過最後唔成功

有時呢,呢d放蕩行為唔一定要做到,只要個過程可以引起強烈性幻想已經可以好high,好似超市果次咁,老婆背對住個 ...

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 07:32 PM 發表 查看引用來源
講開好多水,有d回憶可以講下

想當年未結婚時大家都係同屋企人住,要親熱只可以趁屋企冇人或者去旅行,不過實在機會唔多,我地又唔係會為搞野而特登去爆房果種,所以都幾苦惱

某次我地係 tst 唔記得咩地方暗地 ...

未結婚時試過系公司同佢玩Phone sex:smile_44:又試過佢叫我打電話比佢公司同事播佢叫床聲同粗口,佢話睇下D同事反應就好似比佢地狀到我地搞野咁:smile_22:比佢吹漲

睇到9硬硬~~其實有冇諗過同細過自己好多既男/女一齊搞野嫁?

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-10 01:06 AM 發表 查看引用來源
好多師兄熱烈回覆話想搞埋我老婆一份,真係些些大家咁熱情,不過老婆話有d野要同大家坦白講左先

畢竟我地都近40啦,老婆已經係正宗熟女,喜歡18歲扑扑趣既師兄,恐怕你地會失望,而且生過小朋友,身型不比青春少艾 ...
中意你地咁坦白!!

SUPPORT~~~~~~~~~~

C兄,我慾火焚身,仲要d慾火燒足幾日,快D寫啦啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆