上一頁下一頁
發新話題

UPDATE最終回!! 我淪陷了!! (#345相 異國迷情 #520 上 #600 中 #604 下 #609 後記)

收藏  |  訂閱
742  198.9k

係呀 所以文章就快打完
引用:
原帖由 Water_man 於 2011-5-18 10:34 AM 發表 查看引用來源
the relationship is already terminated ???

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-18 10:41 AM 發表 查看引用來源
係呀 所以文章就快打完
U have new bf now or not ?

未有呀 不過我唔想有住 好似搵個人做水泡咁 我會覺得唔好意思
引用:
原帖由 Water_man 於 2011-5-18 10:54 AM 發表 查看引用來源
U have new bf now or not ?

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-18 11:08 AM 發表 查看引用來源
未有呀 不過我唔想有住 好似搵個人做水泡咁 我會覺得唔好意思
Your mind become mature la~

自己開心眯得咯,無話反叛唔反叛的。
你都甘大個女咯,不過都是建議你唔好擺太多感情落去。:smile_39:
明知道他有老婆,食得鹹魚抵得渴。好多野都是:預咗噶啦。::smile_34:

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-18 10:28 AM 發表 查看引用來源
因為m到 佢可以唔戴套呀ma
佢緊係想做la
不過做完之後我一路望住佢唔出聲一路個腦出現晒d好嫌惡既字眼
到最後佢忍唔住開口講 我都唔介意 你做咩呀

佢冇野麻,仲要咁講野,.....佢真係冇理人感受:smile_34:

佢之後同我講俾唔到幸福我 問我有冇後悔
我話我都話我預左GA (因為我一開始就知佢係有老婆同仔)

而我係唔係一個輸家 我自己好清楚 所以唔想糾纏落去
引用:
原帖由 gnxjch 於 2011-5-18 12:58 PM 發表 查看引用來源
自己開心眯得咯,無話反叛唔反叛的。
你都甘大個女咯,不過都是建議你唔好擺太多感情落去。:smile_39:
明知道他有老婆,食得鹹魚抵得渴。好多野都是:預咗噶啦。::smile_34:

唔介意既意思係指佢件衫有血 請唔好諗錯
引用:
原帖由 maturemarriedma 於 2011-5-18 02:42 PM 發表 查看引用來源
佢冇野麻,仲要咁講野,.....佢真係冇理人感受:smile_34:

偷偷食個個都刺激的!男人一有機會就來的!

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-18 03:09 PM 發表 查看引用來源
唔介意既意思係指佢件衫有血 請唔好諗錯
哦sorry誤會左...........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆