上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.2k  44.9k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 02:02 PM 發表 查看引用來源

:smile_o10: 人性係咁樣架啦~~史書上大把呢d例子~~
但條輝仔未"撚"通

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 02:07 PM 發表 查看引用來源

但條輝仔未"撚"通
你係過來人喎~~比dd貼士企麻~~:smile_o06:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 02:08 PM 發表 查看引用來源

你係過來人喎~~比dd貼士企麻~~:smile_o06:
唉! 只有女用盡方法去捉魚.邊有好以佢甘死刀要鑽落去個屎坑度:smile_o16:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 02:19 PM 發表 查看引用來源

唉! 只有女用盡方法去捉魚.邊有好以佢甘死刀要鑽落去個屎坑度:smile_o16:
:smile_o01: 咁即係點呀? 唔見棺材唔流眼淚咁話啦~

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 02:19 PM 發表 查看引用來源

我令願比人釣...都好過一世都唔知釣魚係咩...:smile_o03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 02:24 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 咁即係點呀? 唔見棺材唔流眼淚咁話啦~
一句講晒!佢甘樣只係用錢買愛情:smile_42: ....輝仔記得睇我這句keypoint呀:smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-18 02:33 PM 發表 查看引用來源

一句講晒!佢甘樣只係用錢買愛情:smile_42: ....輝仔記得睇我這句keypoint呀:smile_38:
用愛情買愛情我買緊...唔需要再試...係想試下用錢買:smile_o01:
呢個係我mainpoint~:smile_o11:

:smile_o01: 咁又點樣用愛情黎換返錢呢? 我想知喎~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-18 02:46 PM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 咁又點樣用愛情黎換返錢呢? 我想知喎~~
鴨仔無敵...:smile_o01:

野左未呀喂:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆