上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.9k

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 11:26 AM 發表 查看引用來源

wah 我諗 割完 可能敏感 幾個月矛得用 :smile_o03:
忍吓先囉,你吾割,成世係度痛咪仲煩,係咪:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 11:32 AM 發表 查看引用來源

忍吓先囉,你吾割,成世係度痛咪仲煩,係咪:smile_o10:
我應該 係邊到睇?  

有無政府診所

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-8 11:26 AM 發表 查看引用來源
些些煎煎,我近金地口岸果邊,平日晚上的,要靚女又要技術,哈哈,邊度好呢

金仔又想沉船牙:smile_o10:

龍兄,我有個中學同學做牙醫的,你要唔要睇睇呀

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 11:33 AM 發表 查看引用來源

我應該 係邊到睇?  

有無政府診所
有架,你上去政府網搜尋下啦:smile_o10:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-8 11:34 AM 發表 查看引用來源
龍兄,我有個中學同學做牙醫的,你要唔要睇睇呀

我已經搵左啦,謝謝你先,金仔,真有心:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 11:26 AM 發表 查看引用來源
煎煎,我想問你如果去皇剛/羅湖按正骨,要有男女賓的,有什麼好介紹呀:smile_o15:
多數有男女賓

而家 深圳 競爭 非常激烈

幾豪既場 都係一舊水左右

去得過 都最少十幾廿間

你試下 諗下 下面咩因素 重要d

我再同你排priority
引用:
你問下自己:

按咩式先?

多數星期幾去

過夜?

同5同囡去?

通常逗留幾耐?

要青見女定技術 ?

做5做大堂?

sauna? 游水?

budget ?

玩5玩?

要5要:  任飲/飲食生果/雪糕/兵球/電腦選技師???

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-8 11:33 AM 發表 查看引用來源

我應該 係邊到睇?  

有無政府診所
除非你條野欄左,就算糸發炎,企地只會比約你吃,不會幫你做手術,好似你想打botox,都芧得去政府醫院,搵私家啦

龍兄,唔系呀,我系七月這六天番天覆地。心情差不多等於hsi 落到萬一點咁,女朋友分了,家人也分了,從來沒這麼孤單的感覺,只是每天回到公司,才有點點安全感
引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 11:33 AM 發表 查看引用來源

金仔又想沉船牙:smile_o10:

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-7-8 11:26 AM 發表 查看引用來源
些些煎煎,我近金地口岸果邊,平日晚上的,要靚女又要技術,哈哈,邊度好呢

靚女又後生 通常 唔揼得 又好快比人私有化

睇你骨運啦

最近 水立方(關口對面) $128@ 都唔錯既

我自己 就 覺得水都好dd 因為 平幾十 又無咁多人

但我自己 因為 要食野 同做 免費大堂項目:smile_o05:

其實 多數 去 水圍果邊 : 水景雲天 東方棕泉 碧水雲天 在水一方 (呢4間 我經皇崗關 有優惠卷攞)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆