上一頁下一頁
發新話題

某晚發夢夢見......................

收藏  |  訂閱
562  17.5k

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-13 04:07 PM 發表 查看引用來源
其實圖媽開咁多個POST
我最記得係圖媽代寫果個 :smile_47: :smile_47:
真人真事黎架,我朋友勁陰公,佢講左出黎我勁笑:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 04:07 PM 發表 查看引用來源

我拍左7年先散既ex,個時佢勁鍾意落disco,咪陪佢去囉,

佢好多朋友都係一對對咁落既:smile_o06:
落得d~~~~
我覺得無論男女都一定有一日會比人撬走~~~~

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-13 04:07 PM 發表 查看引用來源

果然女仔係好受歡迎~~~~~
我絕對唔明我落到去著到好密實d人都唔理照埋身,

好彩我有bodyguard姐:smile_o11:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 16:06 發表 查看引用來源

仲有focus,soho,mp3,狂野之城,348,3d,stone,cyber,金法國,一夜情,

power,100feel,仲有好多間都去過:smile_o05:
FOCUS + SOHO 係我主場
MP3 好悶架
狂野之城, 正

100FEEL 呢間D ~~ 我好多回憶.. 係令到我最開心亦都係我最痛GE地方
STONE 隔離好似係大快活
其實1,2,3樓D人玩法好攪笑的
348正ar

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-13 04:08 PM 發表 查看引用來源

落得d~~~~
我覺得無論男女都一定有一日會比人撬走~~~~
最好笑係有晚我ex個朋友落去入邊搵到食之後去左爆房,

佢後來講番我地知,佢係disco入邊介條女好掂架好索好正,

不過唔知點解訓醒之後條女唔同晒樣:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 16:08 發表 查看引用來源

真人真事黎架,我朋友勁陰公,佢講左出黎我勁笑:smile_o01:
咁佢唔好再亂識女仔la :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-13 04:10 PM 發表 查看引用來源

FOCUS + SOHO 係我主場
MP3 好悶架
狂野之城, 正

100FEEL 呢間D ~~ 我好多回憶.. 係令到我最開心亦都係我最痛GE地方
STONE 隔離好似係大快活
其實1,2,3樓D人玩法好攪笑的
348正ar
我至愛focus個場,mp3個場ok啦,我永世記得有條百佳走黎介唔到我後來當面話我有寶話我pat大,

soho個時可能見過你唔奇,係呀個時有間大快活係格離架,348我唔鍾意迫到死:smile_o16:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 16:10 發表 查看引用來源

最好笑係有晚我ex個朋友落去入邊搵到食之後去左爆房,

佢後來講番我地知,佢係disco入邊介條女好掂架好索好正,

不過唔知點解訓醒之後條女唔同晒樣:smile_o01:
,一定係爆左la  
所以未迷前lock 都target

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-13 04:11 PM 發表 查看引用來源

咁佢唔好再亂識女仔la :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:
佢呀?唔知啦,而家都冇再聯絡loo

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 04:09 PM 發表 查看引用來源

我絕對唔明我落到去著到好密實d人都唔理照埋身,

好彩我有bodyguard姐:smile_o11:
你明知港男有理無理為求一q~~~~:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆