上一頁下一頁
發新話題

最後一次

收藏  |  訂閱
969  38.9k

support圖媽>3<

你保重呀!!!!支持你!!!

繼續支持圖媽. 希望圖B越大越型.....

另外希望你uncle早日痊癒. God bless him!

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-6 07:27 PM 發表

有人叫你入我post咩?你有冇讀過書架?冇標點符號?

定係你對眼有問題呀?
唔好咁興啦.. 唔值得

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-2-6 04:40 PM 發表
B女..多謝!!:smile_o05:我幾時有型過...只係睇唔過看一d九唔搭八嘅人...喺度膠啫....."無標點符好就睇得好辛苦,咁攪嘢要前奏又用dom係咪折磨呀!!!",:smile_o02:,
i like that "咁攪嘢要前奏又用dom係咪折磨呀" :smile_o11::smile_o12:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-5 05:00 AM 發表 查看引用來源
今晚睇到某位網友既post,令我回憶番同圖爸既最後一次見面,而呢次見面亦會係我地一生之中最後一次

回想起2年前既我同圖爸係某個forum認識,係邊個就唔講啦,當時既佢話比我知佢係冇女朋友既,佢絕對冇

講大話,不過 ...
睇完,呢個男人無講大話,佢嗰時除咗你之外,我深信佢真係無女朋友架!:smile_53:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-2-7 01:43 PM 發表 查看引用來源
睇完,呢個男人無講大話,佢嗰時除咗你之外,我深信佢真係無女朋友架!:smile_53:
不過有老婆呢:smile_39: :smile_39:
果段時間,我同圖媽成日傾住電話同msn.....所以好清楚呢個賤男既行為:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 bcm 於 2010-2-7 01:45 PM 發表 查看引用來源

不過有老婆呢:smile_39: :smile_39:
果段時間,我同圖媽成日傾住電話同msn.....所以好清楚呢個賤男既行為:smile_42: :smile_42:
好多時啲麻甩佬都會話:"我無講大話架,不過又無講真話姐!":smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 jonathanchoi616 於 2010-2-6 10:08 PM 發表 查看引用來源
support圖媽>3<
多謝支持

引用:
原帖由 bcm 於 2010-2-7 11:00 AM 發表 查看引用來源
你保重呀!!!!支持你!!!
我就死啦,始終諗唔掂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆