上一頁下一頁
發新話題

一段刻骨銘心有性有愛的故事!(#1#5#19#109#208更新!)

收藏  |  訂閱
287  85.2k

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-29 10:03 PM 發表 查看引用來源
繼續......
一個已婚男人和一個有親蜜男友的女孩子在一起相戀......其實是絕對艱難的事情,世俗眼光根本不會容許,也許這是錯的偶遇,但事情又偏偏在我和她身上發生!
我和她都知道彼此的處境,所以交往的時候總是 ...
寫得好細緻:smile_13:

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-30 12:26 AM 發表 查看引用來源

唔緊要,比番支太陽油過你.....
唔該要防晒100度:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-1-30 03:33 AM 發表 查看引用來源

都系你對我最好~  :smile_o09:
好彩你都知道

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-1-30 08:04 AM 發表 查看引用來源
係, 不過一切已過去!

只留下回憶,人總要面對將來,將來才有意思、有希望、有驚喜!

各位努力!
是!往前看吧!加油!加油!

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-30 10:59 PM 發表 查看引用來源

唔該要防晒100度:smile_19: :smile_19: :smile_19:
咁駛唔駛幫你塗在身上呢?:smile_o05:

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-31 10:54 AM 發表 查看引用來源

咁駛唔駛幫你塗在身上呢?:smile_o05:
我開始明點解個小女孩比你氹到:smile_o05: :smile_o05:

終於都見到有下文.....跟住又點呢?:smile_13:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-31 03:21 PM 發表 查看引用來源

我開始明點解個小女孩比你氹到:smile_o05: :smile_o05:
係咩?點解我自己唔明呢?:smile_41:

引用:
原帖由 pokpok 於 2010-1-31 05:16 PM 發表 查看引用來源
終於都見到有下文.....跟住又點呢?:smile_13:
跟住咪........仲要打落去嗎?

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-31 11:42 PM 發表 查看引用來源

係咩?點解我自己唔明呢?:smile_41:
被你花言巧語氹到囉:smile_o06: :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆