上一頁下一頁
發新話題

最硬的一次~~~ (終於出左Part 6啦 -- Page 38!)

收藏  |  訂閱
618  129.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-12-1 08:41 PM 發表 查看引用來源

HB係我幫他改的網名,無特別意思。
係口爆,他插插下唔會比我食架
無計我口爆唔到豬公佢超難口爆:smile_19:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-12-1 08:41 PM 發表 查看引用來源

HB係我幫他改的網名,無特別意思。
係口爆,他插插下唔會比我食架
如果要口爆出,我諗只可以係第一炮。。。 之後通常會難d... 不過可能你好有技巧呢。。。 :smile_o01:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 08:41 PM 發表 查看引用來源

哈,你又知。。。?你見過佢啦?定係”目及”過我地扑野先。。。?:smile_o01:
照係形容囉~~又白又大眼睛,咁既女仔差得去邊

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 08:45 PM 發表 查看引用來源

照係形容囉~~又白又大眼睛,咁既女仔差得去邊
佢唔係勁靚女果隻,但係各樣都好平均!好索架真係!:smile_o13:

口爆 ... 好耐未試過, 因為難度超高, 除非對手口技超勁

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 08:47 PM 發表 查看引用來源

佢唔係勁靚女果隻,但係各樣都好平均!好索架真係!:smile_o13:
你就正啦~~~~:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-12-1 08:50 PM 發表 查看引用來源

你就正啦~~~~:smile_47: :smile_47:
豬姐都好正呀!!!

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-12-1 08:49 PM 發表 查看引用來源
口爆 ... 好耐未試過, 因為難度超高, 除非對手口技超勁
唉自問唔差但真係爆唔到豬公:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 08:44 PM 發表 查看引用來源

如果要口爆出,我諗只可以係第一炮。。。 之後通常會難d... 不過可能你好有技巧呢。。。 :smile_o01:
係第一炮,不過都好累架,我都唔叻既

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-12-1 08:53 PM 發表 查看引用來源

豬姐都好正呀!!!
傻啦普通貨色一個

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆