上一頁下一頁
發新話題

2月10日 天字HK團年飯局~~(*天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
765  31.1k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-11-13 02:16 AM 發表 查看引用來源

跟住我玩你可以放心...如果你信我的話.....:smile_34:
天,CP有小風:smile_o06:  聽晚讓球半有冇局?:smile_o10:

引用:
原帖由 Nzero 於 2009-11-13 11:19 AM 發表 查看引用來源

天,CP有小風:smile_o06:  聽晚讓球半有冇局?:smile_o10:
如果冇,17樓會發生幾屍命案都似:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:

引用:
石黑幸四郎 於 2009-11-13 12:51 PM 發表 查看引用來源

如果冇,17樓會發生幾屍命案都似:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
你講得啱:smile_47:

人黎推一野先
:smile_o01:

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2009-11-13 11:55 PM 發表
人黎推一野先
:smile_o01:
Count me, 推多一野!

各位,黎緊星期五或六去唔去Richy?

[quote]原帖由 艦長 於 2009-11-15 11:24 PM 發表 查看引用來源
各位,黎緊星期五或六去唔去Richy?

好想去..但去唔到啊.....-_-"

引用:
原帖由 Nzero 於 2009-11-13 06:24 PM 發表 查看引用來源

你講得啱:smile_47:
結果全CP大部份都冇野玩...包括(讓球半)......

我都係去左會尾唱J...

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-11-16 05:34 PM 發表 查看引用來源

結果全CP大部份都冇野玩...包括(讓球半)......

我都係去左會尾唱J...
你就去得過引,難為我地係屋企打jj:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-11-16 05:49 PM 發表 查看引用來源

你就去得過引,難為我地係屋企打jj:smile_o02: :smile_o02: :smile_o02:
唱K都冇咩特別....比較特別係食完消夜時撞到我既"手槍情人":smile_47: ....仲被佢邀請我上佢屋企 .....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆