上一頁下一頁
發新話題

自作孽 ~ 不可活 ~~ (part 1 to part 8)完整版 [#140有感謝詞]

收藏  |  訂閱
574  39.5k

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-9-30 03:37 PM 發表 查看引用來源

你啊~~~:smile_o10: :smile_o10: ~~~懷裏就冇喇~借個格肋底比你啦~:smile_o10: :smile_o11: :smile_o11:
你有無收埋隻小動物係格肋底先

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-30 04:58 PM 發表
你有無收埋隻小動物係格肋底先
狐狸仔兵團:smile_34: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-9-30 05:04 PM 發表 查看引用來源

狐狸仔兵團:smile_34: :smile_30: :smile_30:
oh no.....傳來陣陣飄香:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-9-30 05:06 PM 發表
oh no.....傳來陣陣飄香:smile_o11: :smile_o11:
係好有男人"味"~~~:smile_34: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 roby0821 於 2009-9-30 05:07 PM 發表 查看引用來源

係好有男人"味"~~~:smile_34: :smile_30: :smile_30:
:smile_o16: :smile_o16: 我怕怕, 兼作嘔

Supersweet ~~~~ Support support you lla:smile_38:

引用:
原帖由 jacky1031 於 2009-9-30 15:37 發表 查看引用來源
你條前 j 男友
2 , 3 仟都貪都騙
要黎都冇用
要騙 , 騙多的呀
死蠢
:smile_o06:
Totally agree ~~~:smile_38:

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-9-29 10:28 PM 發表 查看引用來源
我想同大家講......我出呢個post唔係想唱衰"J"~~
我只係將呢件事屈係心到太耐....
一直都放唔低~~好唔舒服....
好多好朋友知我同佢架事一知半解....
好想知....但我又唔知點講....
所以先會出呢個POST....
但有 ...
俾人呃真係慘~所以都係要記住等個男人自己俾錢妳好過妳俾佢:smile_34:
唔開心過左就算!
:smile_38:
不如諗下換咩電話:smile_13:

回憶總是痛苦的:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2009-9-30 05:19 AM 發表 查看引用來源

呢位人兄像很不滿,係不滿沒有sex或樓主多朋友呢...............:smile_41:
你個簽名到有"自稱"引區三老之一﹕老坑

連簡單既版
都唔識??

你係攪笑炸嘩??:smile_41::smile_41:

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8678847&extra=page%3D1                                                                                                                                                                                                                本版區主題:予以年滿18歲人士進入,討論性愛行為、兩性性事相處、性愛資訊等成人話題,並不是交友、閒聊平台。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆