上一頁下一頁
發新話題

至腩憎按正骨唔比小費(或比小小小費)技C

收藏  |  訂閱
292  20.4k

引用:
原帖由 唔洗講 於 2009-9-9 11:10 AM 發表 查看引用來源
至腩憎按正骨狂比小費(或比多多小費)技C

引用:
原帖由 tamyuhong 於 2009-9-10 02:24 PM 發表 查看引用來源
技c同骨場打工
又唔係同我打工
冇理由佢出幾錢糧都要我理喎
係,牛唔飲水點襟得牛頭低

但而家深圳骨場D人係老屈你簽小費

所以真係唔好去D近關口既骨場

引用:
原帖由 唔洗講 於 2009-9-10 09:28 AM 發表 查看引用來源
有d做左10年多嘅技師好多都係深圳有樓架啦! 俾50蚊小費嘅豪客你可能係香港/深圳都買唔起樓呀!! 覺得人可憐搵得小好慘?!:smile_39:
非常有理,,:smile_39: ,,,,

引用:
原帖由 ming_siu_li 於 2009-9-10 05:27 PM 發表 查看引用來源

係,牛唔飲水點襟得牛頭低

但而家深圳骨場D人係老屈你簽小費

所以真係唔好去D近關口既骨場

宜家攪到全深圳一樣要老x馮比tips,要按骨就要被宰割:smile_27:

引用:
原帖由 vikki26 於 2009-9-10 05:44 PM 發表 查看引用來源

宜家攪到全深圳一樣要老x馮比tips,要按骨就要被宰割:smile_27:
以后雙鍾按得好比$20,,唔好唔比,,,:smile_30:

一係身上猜定的印尼盾,豪的即場俾1000佢:smile_30:

引用:
原帖由 moneydaily 於 2009-9-10 05:47 PM 發表 查看引用來源
以后雙鍾按得好比$20,,唔好唔比,,,:smile_30:
早幾年咪由10元20元做起到今日50元都嫌小黑面:smile_39:
大陸人無厭足加上on九港人多才做成今日局面:smile_45:

引用:
原帖由 vikki26 於 2009-9-10 06:09 PM 發表 查看引用來源

早幾年咪由10元20元做起到今日50元都嫌小黑面:smile_39:
大陸人無厭足加上on九港人多才做成今日局面:smile_45:
甘就一E 唔比,,我識一個潮洲人,,最多比$10,它是678,VIP,,很多技C見到他都不開心,,而他卻同我講,他花錢是要他開心,不是要技C開心,,

引用:
原帖由 moneydaily 於 2009-9-10 06:20 PM 發表 查看引用來源
甘就一E 唔比,,我識一個潮洲人,,最多比$10,它是678,VIP,,很多技C見到他都不開心,,而他卻同我講,他花錢是要他開心,不是要技C開心,,

尼D人咪做大事之人囉:smile_44: 唔怪得香港人智商下降:smile_27: 比錢消費享受之餘仲要顧及骨妹感受和經濟收入,港人可憐下自己經濟好過啦

引用:
原帖由 moneydaily 於 2009-9-10 06:20 PM 發表 查看引用來源
係囉! 點解本地人隨意俾小費或唔俾就好正常,港人就俾少d都唔得?! 米就係班港豪客!!!!
我就唔信如果內地人去按摩唔俾小費後條正骨女即面黑對人,條技c唔俾個客小到佢上天花板至奇啦! d港豪客就死要面,介意人面黑介意人背後講。都dot dot 地,咁介意人睇就米出街!!!!米去盼豪搞衰哂。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆