上一頁下一頁
發新話題

上個禮拜嘅事~~(呢個post衰人本來唔俾出,經佢刪剪後終於出得)

收藏  |  訂閱
259  25.4k

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-10 12:31 PM 發表 查看引用來源

至怕佢係女都岩姐:smile_o08:

圖圖同靚姐姐講我想抱抱:smile_o05::smile_o01:
圖圖一定唔會咁嘅~~~你見佢想我抱抱就知佢只係蘇靚女啦~(借d咦讚下自己)~ ~~
嚟~~鶯咕咕~抱抱~~~~~

好sweet呀你地,我同我gf都可以住埋一齊就好

踢老婆仔嘅post上返第一板.

引用:
原帖由 MI-CE 於 2009-8-11 10:05 AM 發表 查看引用來源
踢老婆仔嘅post上返第一板.
呀~~~~~~~老公唔好踢咁大力~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

回覆 1# 的帖子

真係開心…
支持支持

引用:
原帖由 ssussu 於 2009-8-11 11:41 AM 發表 查看引用來源
真係開心…
支持支持
多謝~~~~~~~~~~~~~希望大家都咁開心啦~~

WOW~~~冇上一排~~~姊妹又有嘢出~!!:smile_o06:
衰人真係玩得開心啦

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-8-12 02:30 PM 發表 查看引用來源
WOW~~~冇上一排~~~姊妹又有嘢出~!!:smile_o06:
衰人真係玩得開心啦
三妹好耐冇見~~~~~~~~~~~~~~~~好痳~~~:smile_o09: :smile_o09:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-12 02:35 PM 發表 查看引用來源

三妹好耐冇見~~~~~~~~~~~~~~~~好痳~~~:smile_o09: :smile_o09:
好丫~~~~你同衰人簡直冧到痺~~~~:smile_o06:

引用:
原帖由 niki_ice_fire 於 2009-8-12 02:37 PM 發表 查看引用來源

好丫~~~~你同衰人簡直冧到痺~~~~:smile_o06:
一般咁啫~~~~~~米笑人~~~~~~~~~~~~~~:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆