上一頁下一頁
發新話題

我好中意買唔同款式ge underwear ga xd有相ps唔好pm我,pm爆左!31/8更新了,多

收藏  |  訂閱
649  127.2k

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:20 AM 發表

係2R嘅race呀~
我已經努力左a>>>>c
我一日食6-7餐,
有一餐會食一個1lb蛋糕,
我係天生肥唔到:smile_39:
我都係 我都好少肥 可能因為我飲食習慣有關

我返香港個時都會食返多些 都會望落去大隻返

但一返返外國 自己有時懶得煮 即刻 SLIM 返 :smile_39:

但係女仔天生肥唔到 應該係好多女仔既夢想來哦 你應該覺得驕傲 :smile_40:

引用:
原帖由 如果有一天 於 2009-8-4 07:25 AM 發表 查看引用來源

我都係 我都好少肥 可能因為我飲食習慣有關

我返香港個時都會食返多些 都會望落去大隻返

但一返返外國 自己有時懶得煮 即刻 SLIM 返 :smile_39:

但係女仔天生肥唔到 應該係好多女仔既夢想來哦 你應該覺得 ...
最慘係我媽咪怕我唔夠營養,
成日迫我食中藥進補:smile_42:

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:23 AM 發表

有好多fd,都有好多唔鐘意我嘅人,
因為我份人心直口快,經常得罪她多人...
可以..喺度傾下計幾好~
嘿嘿 口快心直先可以交心 我都唔鍾意同太多心計既人傾計 :smile_39:

THAT'S WHY 我得好少知心朋友 除左中學時代個班

係依度吹水都幾好 幫我解下悶

P.S. 你PM度爆左 有無些色狼既留言 比我八卦下都好 :smile_40:

引用:
原帖由 如果有一天 於 2009-8-4 07:29 AM 發表 查看引用來源

嘿嘿 口快心直先可以交心 我都唔鍾意同太多心計既人傾計 :smile_39:

THAT'S WHY 我得好少知心朋友 除左中學時代個班

係依度吹水都幾好 幫我解下悶

P.S. 你PM度爆左 有無些色狼既留言 比我八卦下都好 :sm ...
有呀!d人問我拎msn/tel:smile_27:

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:28 AM 發表

最慘係我媽咪怕我唔夠營養,
成日迫我食中藥進補:smile_42:
中藥係唔係清腸胃個些? :smile_14:

咁怪不得肥唔到哦  :smile_13:

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:30 AM 發表

有呀!d人問我拎msn/tel:smile_27:
哈哈 依度都好多色狼的 唔好隨便比佢地 :smile_39:

我就唔同啦 :smile_30:

引用:
原帖由 如果有一天 於 2009-8-4 07:31 AM 發表 查看引用來源

中藥係唔係清腸胃個些? :smile_14:

咁怪不得肥唔到哦  :smile_13:
唔係呀~我都唔知係咩:smile_42:
西醫話我天生吸收系統比正常人差,
吸收營養相對較少

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:34 AM 發表

唔係呀~我都唔知係咩:smile_42:
西醫話我天生吸收系統比正常人差,
吸收營養相對較少
咁又真係幾難攪 :smile_27:

唯有食返多些 如果唔係都幾難肥

我同你都一樣難肥 所以完全明白你感受 我都想大隻返少少 :smile_30:

不過我相信你心中上應該唔係剩下睇身材先選擇同唔同你一齊既 如果唔係我覺得都唔方真心到去邊 :smile_13:

引用:
原帖由 如果有一天 於 2009-8-4 07:36 AM 發表 查看引用來源

咁又真係幾難攪 :smile_27:

唯有食返多些 如果唔係都幾難肥

我同你都一樣難肥 所以完全明白你感受 我都想大隻返少少 :smile_30:

不過我相信你心中上應該唔係剩下睇身材先選擇同唔同你一齊既 如果唔係我覺 ...
佢同我示左愛呢
佢第1個唔係因為我外表而鐘意我,
而且唔介意我男仔格嘅人
佢都冇要求我d咩,
只係我知佢其實鐘意大胸,
我想佢開心先豐胸姐~

引用:
原帖由 wancy322 於 2009-8-4 07:40 AM 發表

佢同我示左愛呢
佢第1個唔係因為我外表而鐘意我,
而且唔介意我男仔格嘅人
佢都冇要求我d咩,
只係我知佢其實鐘意大胸,
我想佢開心先豐胸姐~
咁恭喜哂先 :smile_30:

仲以為你叫佢心中上 仲係暗戀階層 :smile_13:

睇落你都幾鍾意你男友 咁落力想滿足佢 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆