上一頁下一頁
發新話題

~~jOYJOY蛇王吹水區~~ 徵25歲以上男或女吹水真心朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  27.0k

:smile_o07: :smile_o09:
唔好恰眼訓la~~~

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-29 02:15 AM 發表 查看引用來源
煎蛋,煎午餐肉煎脹仔,抄菜加罐頭湯???
:smile_o01: :smile_o01:
我個人比較鍾意d健康飲食既! 你講那些太多油,太高卡啦!
烚菜,蒸豆腐,蒸肉片,紫菜蛋花湯,你接受到嗎?

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 02:47 AM 發表 查看引用來源

我個人比較鍾意d健康飲食既! 你講那些太多油,太高卡啦!
烚菜,蒸豆腐,蒸肉片,紫菜蛋花湯,你接受到嗎?
啱我

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-29 02:16 AM 發表 查看引用來源
haha~~~
我高佢D 仲算係大隻D tim wo~~
:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
真係既....咁我地幾時先算熟?你幾時先同我行山?  不過話說回來,你有無胸肌,你有無先?

引用:
原帖由 pnpxx 於 2009-7-29 02:25 AM 發表 查看引用來源
:smile_o05: :smile_o05: 驚你誤會我係呢種姐..........:smile_o01: :smile_o01:
我誤會到d咩呀...我對你又無期望! 做朋友,無所謂啦! 就算你係溝女聖手,我都尊重你架!仲可能會請教你點溝女添^^

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-29 02:28 AM 發表 查看引用來源
睇黎妳D 童真走哂去咁ga la wo~~~

仲會唔會睇下卡通ga?
其實講真,由細都大,我都無睇卡通片架:smile_o03: 細果既時候都無人送公仔比我架!唔知係咪我太現實,佢地送d野都比較實際...唉...其實我都好想做公主架! :smile_o05:

引用:
原帖由 280200 於 2009-7-29 02:37 AM 發表 查看引用來源
:smile_o07: :smile_o09:
唔好恰眼訓la~~~
你走啦?唔陪我傾偈啦?咁我咪會好悶好寂寞囉:smile_o03:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-7-29 02:49 AM 發表 查看引用來源

啱我
唔係呀嘛?你講真架? 乜你要減肥咩? 呢d擺到明係減肥餐啦! 如果真係日日食呢d,人生真係無咩樂趣囉 :smile_o08:

早晨

各位早晨! 我放工啦^^ 你地會唔會掛住我呢:smile_o05: 有緣再聚啦

引用:
原帖由 joyjoyee 於 2009-7-29 06:46 AM 發表 查看引用來源
各位早晨! 我放工啦^^ 你地會唔會掛住我呢:smile_o05: 有緣再聚啦
早晨,見到你啦 明天見

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆