上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.4k

唔知要再多加幾多分, 才可加pm
:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:23 PM 發表 查看引用來源

sorry ...我唔打算覆你的pm:smile_40::smile_40:
我明白嘅,自己知自己事:smile_44:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:26 PM 發表 查看引用來源
唔知要再多加幾多分, 才可加pm
好似200分,升做ニ星級會員

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:08 PM 發表 查看引用來源

如何聯絡你 ?? msn ?? 你比d 資料我 send 去我的pm

若係msn 我明日先add 你

因我今晚有少少唔舒服.

:smile_o06::smile_o06:
你唔舒服呀!有無睇醫生?

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-7-24 11:29 PM 發表 查看引用來源

我明白嘅,自己知自己事:smile_44:
對不起:smile_o06::smile_o06:有不少pm, 暫時(在短時期) 都未有太多時間(同一時間) 面對全部人:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-24 11:31 PM 發表 查看引用來源

你唔舒服呀!有無睇醫生?
食了成藥.多謝關心:smile_o06::smile_o06:

sorry , 忘記了, 你有冇我msn:smile_41:

只有5個pm 容量, 不能儲存太多
資料遺失:smile_o06: :smile_o06:

已經不太記得一些人 我有否和他交換msn, 或他的msn 是甚麼..

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-24 11:33 PM 發表 查看引用來源

食了成藥.多謝關心:smile_o06::smile_o06:

sorry , 忘記了, 你有冇我msn:smile_41:
有呀,昨晚傾過計,MSN 叫 Paul.

引用:
原帖由 horsema 於 2009-7-24 11:38 PM 發表 查看引用來源

有呀,昨晚傾過計,MSN 叫 Paul.
記得了...:smile_o08::smile_o08:

如果識到男友, 我便會即刻停止:smile_o08: :smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆