上一頁下一頁
發新話題

徵友18-88 歲 <>(round 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.5k

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-15 05:53 PM 發表 查看引用來源
ok 既 , 不過有 1 半時間係睇山景 一又有 1/5 時間係睇長江渣打同中銀囉 :smile_30: 仲要坐窗口先好喎 :smile_30:
去完廁所仲要認得路返位喎

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-15 05:55 PM 發表 查看引用來源
我係屯門人就梗係叫人去青山灣食海鮮啦 :smile_38:
尖沙咀樂宜佛台有間野食俄菜都唔錯 :smile_38:
屯門.....淨入去過三聖灣....(無記錯既話)......D蝦用黎做剌身都唔錯.....野都叫新鮮既....好過西貢, 但係都係鍾意去流浮山.....
至於樂屎罰枱果間俄菜......挑.....D酒貴到仆街....D咁既野食....完全唔應該係咁既價錢埋單......:smile_45:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-15 05:55 PM 發表 查看引用來源
我係屯門人就梗係叫人去青山灣食海鮮啦 :smile_38:
尖沙咀樂宜佛台有間野食俄菜都唔錯 :smile_38:
雪房飲"踢kee喇"個間:smile_41: ......我個人引用紫爺個句"不外如事"...重好貴添:smile_34:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-15 05:57 PM 發表 查看引用來源

青馬橋果道有隻方舟 ; 有冇野食架 ??
果度係馬灣黎架 , 我未去過呀 , 開車又唔得 :smile_45:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-7-15 05:55 PM 發表 查看引用來源

但係d價錢冇cheap到喎:')
CHEAP左好多架啦..........:smile_39:
以前唔係食步飛架.....SET DINNER......大約九舊水一位架........:smile_42:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-15 05:58 PM 發表 查看引用來源

屯門.....淨入去過三聖灣....(無記錯既話)......D蝦用黎做剌身都唔錯.....野都叫新鮮既....好過西貢, 但係都係鍾意去流浮山.....
至於樂屎罰枱果間俄菜......挑.....D酒貴到仆街....D咁既野食....完全唔應該 ...
完全認同:smile_o12: :smile_o12:

收工喇 bye bye :smile_43:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-15 05:58 PM 發表 查看引用來源

雪房飲"踢kee喇"個間:smile_41: ......我個人引用紫爺個句"不外如事"...重好貴添:smile_34:
個羅送湯幾好味喎…

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-15 05:58 PM 發表 查看引用來源

至於樂屎罰枱果間俄菜......挑.....D酒貴到仆街....D咁既野食....完全唔應該 ...
九節蝦:smile_o01:

果度買完餸要去大排擋等位...

我鐘意食鹽焗25仔蟹:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2009-7-15 05:57 PM 發表 查看引用來源
方少開post 點都入一入嚟支持下,不過跟住:smile_43:
你好忙喎呢排…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆