上一頁下一頁
發新話題

尋晚上老友屋企(III) p178夾腸+顏射(正文)p138頂lin頭 p.31深喉+口爆 p.1群p

收藏  |  訂閱
3.0k  179.7k

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2017-4-17 02:08 PM 發表 查看引用來源
感謝師兄原圖 呀嫂對波真係點睇都咁正!
無得頂

引用:
原帖由 bentayga 於 2017-4-17 02:21 PM 發表 查看引用來源

師兄,好想要p.138原圖,等我都攞條鳩隔住個mon隊阿嫂lin頭啊!
小心整爆mon

收到相啦,師兄。期待你更新💪🏽💪🏽

引用:
原帖由 wat0427 於 2017-4-17 02:47 PM 發表 查看引用來源
師兄,求138原圖,謝謝
真羨慕你同你d兄弟
太幸運

引用:
原帖由 Tea-Bag 於 2017-4-17 03:19 PM 發表 查看引用來源
好大對奶
真係堅

師兄,我想要p.1 群P阿嫂張相🙇🏽🙇🏽🙇🏽🙇🏽🙇🏽🙇🏽🙇🏽🙇🏽🙇🏽🙇🏽

引用:
原帖由 manray 於 2017-4-17 04:05 PM 發表 查看引用來源

啱啱生完又餵緊人奶, 會無月經, 但係會照常排卵, 好多人月都未坐完嗰陣就中咗
阿嫂應該好小心
唔係排卯先call我玩

預告:夾腸 + 顏射

依幾日假期,我條女攪到我好盡,晚晚都要攪野。今日又陪佢去左沙灘,佢著套新bikini, 好鬼搶眼,所以仲未寫完下文。

知道各位巴打都好心急,暫時送張阿嫂被阿b顏射左張相,睇住先。好快再交代詳情。

引用:
原帖由 iedcf 於 2017-4-17 06:22 PM 發表 查看引用來源

師兄,你咁正。你會唔會post 下你女友的相比我地睇下

依幾日假期,我條女攪到我好盡,晚晚都要攪野。今日又陪佢去左沙灘,佢著套新bikini, 好鬼搶眼,所以仲未寫完下文。

知道各位巴打都好心急,暫時送張阿嫂被阿b顏射左張相,睇住先。好快再交 ...

引用:
原帖由 iedcf 於 2017-4-17 06:22 PM 發表 查看引用來源

知道各位巴打都好心急,暫時送張阿嫂被阿b顏射左張相,睇住先。好快再交 ...
C兄,岩岩先發現開咗新post, 一入嚟就睇唔到了,可唔可以發晒頭3頁d原圖嚟欣賞下呀,thx c兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆