上一頁下一頁
發新話題

蜜會Y小姐最終章P1目錄; 青山走犯放閃@LISA@YAN@BOBO@小寧 @性女P141,142,143,144,159

收藏  |  訂閱
2.6k  74.4k

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-5-24 09:05 PM 發表 查看引用來源

豬紅兄...你有抄左人牌...:smile_o10:
俾我實約佢地落居酒屋飲過:smile_o01:.....
我冇炒呀~見兩個妙齡少女,係到影,咁咪幫忙用佢o地部機影o左幾張~
之後走人~
之後發覺有d傻=_=......
唔落居酒屋啦~有鴨川納涼床~個環境好d~又係5~9月先有o既特別o野~

引用:
原帖由 pigred02 於 2015-5-24 09:08 PM 發表 查看引用來源

即係...最後4位靚女4 round要64杯?
豬紅兄,
16個女仔X4先要64杯.....

你見晒我妹妹們...20杯已夠...
我自己俾自己...:smile_o01:

引用:
原帖由 pigred02 於 2015-5-24 09:08 PM 發表 查看引用來源

即係...最後4位靚女4 round要64杯?
咩64杯?
4個人X4杯=16杯
你請16杯呀

引用:
原帖由 CdRoomBB 於 2015-5-24 09:06 PM 發表 查看引用來源

去京都唔著和服好大晒~我著左一次~影左好多相...
決定下年再戰XDXDXD:smile_o05:
我今次1個人去旅行,去埋d唔係遊客區~比較深度行~所以冇著~
而且1個男仔就唔啦~

係?咁可以約埋下年一齊去京都影~:smile_o06:

引用:
原帖由 pigred02 於 2015-5-24 09:11 PM 發表 查看引用來源

我冇炒呀~見兩個妙齡少女,係到影,咁咪幫忙用佢o地部機影o左幾張~
之後走人~
之後發覺有d傻=_=......
唔落居酒屋啦~有鴨川納涼床~個環境好d~又係5~9月先有o既特別o野~
搵次我地一起去攝旅...我示範點樣炒牌..同約女性友人去飲酒!:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 CdRoomBB 於 2015-5-24 09:05 PM 發表 查看引用來源

上次我有問你~要唔要我帶 有人話佢請架嘛
haha~原來係咁:smile_o01:

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-5-24 09:12 PM 發表 查看引用來源

豬紅兄,
16個女仔X4先要64杯.....

你見晒我妹妹們...20杯已夠...
我自己俾自己...:smile_o01:
得先...小Yan 話4個人16杯...
呢到係 4 round?
我以為係小Yan意思係 4個人~1 round 16杯 @_@
原來我計錯數~
sorry

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-5-24 09:13 PM 發表 查看引用來源

搵次我地一起去攝旅...我示範點樣炒牌..同約女性友人去飲酒!:smile_o01::smile_o01:
咁我係鴨川都有比4個日本女仔以為我係日本人+攝影師
最後幫佢o地+ 佢o地4隻狗狗影相~
之後問o左其中1個女仔拎e-mail同名ja~

係大阪間酒店同個receiption傾到自拍,不過去到尾想拎交換/拎contact~
就唔得~因為佢on duty中~再加埋真係專業啦~所以返工時間,問o左manager,最後只留公司e-mail

引用:
原帖由 pigred02 於 2015-5-24 09:15 PM 發表 查看引用來源

得先...小Yan 話4個人16杯...
呢到係 4 round?
我以為係小Yan意思係 4個人~1 round 16杯 @_@
原來我計錯數~
sorry
我嘅寧妹妹真係幾好嘅...有日本妹風味,波大皮白....你考慮下同佢去...:smile_o12:

引用:
原帖由 pigred02 於 2015-5-24 09:13 PM 發表 查看引用來源

我今次1個人去旅行,去埋d唔係遊客區~比較深度行~所以冇著~
而且1個男仔就唔啦~

係?咁可以約埋下年一齊去京都影~:smile_o06:
如果就岩時間我無咩所謂

多個人多個伴JA MA~ 有個照應都唔錯:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆