上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 32

收藏  |  訂閱
2.9k  61.2k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-20 10:28 AM 發表 查看引用來源

我比左3k佢.叫佢租屋..点知第二曰佢話小e打麻將輸左4k問佢借.佢all比晒..又會甘僑 到晚上佢話小e total lose8k:smile_o08: 打50/100  輸甘多:smile_55: 我緊5信..佢話同朋友借$幫小e..我咪小佢..甘5先租屋 ...
巨兄原本lum住租邊?:smile_41: 3K唔係好多

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-4-20 10:33 AM 發表 查看引用來源
地面戰已經拉開.......:smile_o08: 咁叫她小e去做雞吧:smile_o08:
R2--10
R4---9

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-4-20 10:39 AM 發表 查看引用來源

巨兄原本lum住租邊?:smile_41: 3K唔係好多
佢話要租L.W.村.(1.1K-1.3K).方便佢上班.....

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-4-20 10:28 AM 發表 查看引用來源
聽得多會令你吾敢行近海邊:smile_o01:
要學識保護自己麻

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-20 10:28 AM 發表 查看引用來源

我比左3k佢.叫佢租屋..点知第二曰佢話小e打麻將輸左4k問佢借.佢all比晒..又會甘僑 到晚上佢話小e total lose8k:smile_o08: 打50/100  輸甘多:smile_55: 我緊5信..佢話同朋友借$幫小e..我咪小佢..甘5先租屋 ...
咁你諗住點呀

引用:
原帖由 tonyckw 於 2011-4-20 10:36 AM 發表 查看引用來源

每次鬧完,感情好過之前
希望係鬧完之後大家互相了解多左~遲啲就會好好:smile_35:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-20 10:40 AM 發表 查看引用來源

R2--10
R4---9
地面戰就係指馬場牙

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-4-20 10:40 AM 發表 查看引用來源

R2--10
R4---9
收到,  謝謝!
囡囡搵$都是用這一貫技量....知己知彼,慢慢同佢玩啦:smile_o11:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-20 10:57 AM 發表 查看引用來源

地面戰就係指馬場牙  
巨頭啱啱服役,新兵一名, 地面戰展開,一定有傷亡報告

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-20 10:55 AM 發表 查看引用來源

希望係鬧完之後大家互相了解多左~遲啲就會好好:smile_35:  
會有幾好呢?:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆