上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  446.6k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 10:34 發表 查看引用來源

就咁睇表面唔似㗎🤭只要你啱佢心水一坐低傾兩句,就姣到出汁成個痕樣現曬型🤣我識好多50路嘅女人,但係論姣或者淫家姐肯定係第一🤣🤭你唔搞佢佢會主動搞你😌😌 ...
身材唔錯喎,對波應該好揸手。

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 11:08 發表 查看引用來源

呃得下㗎🤣喺間相熟酒吧都有一個40幾50歲同一條阿伯想扑佢🤣不過佢唔制咋嘛🤣佢話自己要求好高眼角好高唔係好又一餐唔好又一餐🤣🤣
女人嘅嘢要佢望到你有 feel 咁先有下半場。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-5-27 12:50 發表 查看引用來源

身材唔錯喎,對波應該好揸手。
C波,個Bra托大左🤭都冇鬆嘅

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-5-27 12:52 發表 查看引用來源

女人嘅嘢要佢望到你有 feel 咁先有下半場。
都話師兄你係高手㗎啦👍🏻

家姐50歲都仲咁大食?佢無仔?
引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 10:34 發表 查看引用來源

就咁睇表面唔似㗎🤭只要你啱佢心水一坐低傾兩句,就姣到出汁成個痕樣現曬型🤣我識好多50路嘅女人,但係論姣或者淫家姐肯定係第一🤣🤭你唔搞佢佢會主動搞你😌😌 ...

呢個次數即係無佢合心水嘅男人肯屌佢🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-26 12:14 發表 查看引用來源

佢既淫亂程度唔洗試,以佢所講佢離婚咁多年只係畀兩個男人屌過4次,如果佢一次過有兩條野嘆我諗佢真係乜都肯

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 13:08 發表 查看引用來源

C波,個Bra托大左🤭都冇鬆嘅
C cup 已經夠玩,最多去到 D cup 再大就真係恐怖

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-5-27 13:15 發表 查看引用來源
家姐50歲都仲咁大食?佢無仔?

兩個仔有一個孫添,係五十幾,好似今次生日係53定54大食到你唔信,仲係好多水,勁容易標水嗰隻🤭🤭

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-5-27 13:17 發表 查看引用來源
呢個次數即係無佢合心水嘅男人肯屌佢🤣

佢以為自己好得啫🤣佢應該搵一啲男人係窿都會插入去嘅🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 13:46 發表 查看引用來源

佢以為自己好得啫🤣佢應該搵一啲男人係窿都會插入去嘅🤣
好多中女或以上都以為自己仲有大把本錢,左揀右揀其實自己已經係一朵殘花。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆