上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.6k  924.6k

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-6-13 11:32 發表 查看引用來源

咁Q 淫安 果邊多熟肥丑大媽,疫情後已冇乜見到輕中,就算靚中都唔見。反而坦仔米線財仔匡0道偶有好野,花店腸春位見靚貨比較多!!!
又未必,我系果邊食左幾件好野;反而米財花腸d女 dm多又催又dlc……

今晚系老冠皆屎斜路食左件細粒小肥有肉地靚輕中,開三魚包環吹,吹功一流吹左好耐勁c服!跟住上套騎馬狂搖對巨乳又大又彈手狂揸到勁滿足,然後邊奶蓮邊坐蓮,最後狂揸狂屌出米青!落巨雨食巨乳先至正!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-6-9 22:33 發表 查看引用來源
剛路經老妙地盤近大ok,有兩隻後生瘦黑G都幾令,但開成5魚價就唔平!
剛才經過見到有三件, 其中有一個身材幾勁, 差d忍唔住去馬

引用:
原帖由 slackerhui 於 2024-6-15 23:55 發表 查看引用來源

剛才經過見到有三件, 其中有一個身材幾勁, 差d忍唔住去馬
去試下嘛!少有靚身材黑G,以前果d都系大猩猩多!

呢排捉G咁勁連酒店G都唔update個TG account,咸妙都少好多G,過幾日再去!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-6-16 19:04 發表 查看引用來源
呢排捉G咁勁連酒店G都唔update個TG account,咸妙都少好多G,過幾日再去!!!
.星期5晚老廟得班老妖.

回覆 2575# YuanYuan 的帖子

可試一下這個,TG
@emilylam2046

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-6-16 17:41 發表 查看引用來源

去試下嘛!少有靚身材黑G,以前果d都系大猩猩多!
佢地應該好夜先出現, 我平時附近放工五六點都唔見, 咁啱尋晚好夜經過先見到

引用:
原帖由 slackerhui 於 2024-6-16 23:05 發表 查看引用來源

佢地應該好夜先出現, 我平時附近放工五六點都唔見, 咁啱尋晚好夜經過先見到
系,早出怕比捉,夜d出先安心揾食!

最近佐記上樓骨口爆咗件中囡,應該三十尾,收咗6條魚,手骨都唔錯,不過七日鮮,返食睇彩數!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆