上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-24 12:35 AM 發表
哈哈~ 多謝師兄既心水提供  :036:
第 9 場完全同路 , 睇黎我同師兄對呢場既思維好相近 :096:
咁大鑊.??:044:  斷估個場竟然岩思維..:095:   希望中啦..:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-24 12:42 AM 發表

咁大鑊.??:044:  斷估個場竟然岩思維..:095:   希望中啦..:023:
我都係斷估者 ......(戰意)
希望估中齊齊 win :071:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-24 12:48 AM 發表

我都係斷估者 ......(戰意)
希望估中齊齊 win :071:
望就咁望啦...:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-24 00:49 發表

望就咁望啦...:023:
你揀果隻都o岩我喎....:096: :096: :096: 齊齊wp...

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-24 12:50 AM 發表

你揀果隻都o岩我喎....:096: :096: :096: 齊齊wp...
下....:044:   你又岩....:011:  咁就齊齊中囉...:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-24 00:53 發表

下....:044:   你又岩....:011:  咁就齊齊中囉...:036:
場馬實在太水,你果隻又落番三班幾場都近,呢次用大師傅,又冷門,玩下啦...:071: :071: :071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-24 12:56 AM 發表

場馬實在太水,你果隻又落番三班幾場都近,呢次用大師傅,又冷門,玩下啦...:071: :071: :071:
冷門就唔怕玩..:041:

今日我玩4 連環就算..:071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-24 12:56 AM 發表

諗法一模一樣 , 重有係巫 c 佢肯騎 , 棄騎 方廐/李廐馬  :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-24 00:57 發表

冷門就唔怕玩..:041:
一場一隻,睇下夾唔夾到你...

r1)  /
r2)  霸王天下
r3)  星際雄師
r4)  幸運勇將
r5)  煇煌駒
r6)  /
r7)  燈膽寶
r8)  鄉村樂韻
r9)  茂年精英
r10) 寶樹勁盈
r11)  /

:023: :023: :023: