上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#22

收藏  |  訂閱
3.0k  37.9k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-2-6 08:43 AM 發表 查看引用來源

對鞋由被我揀中果一日開始已經慘
哈哈
600k strava prompt我換鞋,但果時練緊半馬太緊張,唔想重新適應過一對新鞋
完左半馬就差不多800km,咁就跑埋2017佢埋年
咁你下個目標你咩??

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-2-6 09:07 AM 發表 查看引用來源

嘩!師兄,你好犀利啊,以你呢個運動量,我絕對有理由相信你身形應該係好fit
就係得個瘦字,但個肚又無六舊……唉

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-6 10:00 AM 發表 查看引用來源

咁你下個目標你咩??
無目標,完咗個半馬後只係得閒就跑咁
閒下閒下都唔知自己想點

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-6 09:06 AM 發表 查看引用來源

咁你有幾多對行街鞋呢?
三四對 😅😅😅

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-6 10:05 AM 發表 查看引用來源

三四對 😅😅😅
覺得最好跑係邊個model?

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2018-2-6 12:50 AM 發表 查看引用來源

呀衰鬼!不如分享下,你遇到果d 生咗嘅女人有幾正?點正法先?
生左既女人,唔一定係要點樣KEEP到好FIT,又或化妝化到似後生女,唔係呢D.
少女既少女,人妻既做返人妻,就已經唔錯.再去到正,就係睇佢既行為舉止.
太複雜既咩韻味,女人味果D唔講先,離地既咩鍾楚紅,黎姿亦唔講,貼地D既,就以我剛去左女兒同學既生日會為例,廿個小朋友,即點都有廿個人妻啦,佢地有裝扮得好靚既,又有只掛住同個小朋友執到齊齊整整既,而自己可能唔太講究既.但佢地都有個共通點,就係同小朋友一齊玩,又或照顧小朋友時,果份人妻慈母FEEL係好吸引架.賢良淑德既人妻呢,其實係有份難以言喻既迷人地方,去吸引男性.呢樣野,少女身上唔會有.當然,我而家描述緊既,係其中一種吸引既情況,但呢個,真係得架.

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-2-6 02:42 AM 發表 查看引用來源
我都想知呀
剛講左下人妻同小朋友一齊既吸引,其他情況,不如其他師兄又發表下.

引用:
原帖由 活死男 於 2018-2-6 08:28 AM 發表 查看引用來源

350k 對跑全馬嘅人好基本咋……
跑鞋去到佢就死時,就會無左彈性,不過,個面重係會好靚,我通常會做左行街鞋or 捐左佢。
你打咩波??
羽毛球,藍球,如果著波鞋玩,好快爆air,例必爆鞋邊,轉左羽毛球鞋,生膠底都好快磨蝕.........因為我好係好大力去衝前同急停.

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-6 09:02 AM 發表 查看引用來源

佢冇乜曬肌肉,反而我留意到魚人…

Dragon師兄會唔會睇Marvel套黑豹?
superman有一幕出返黎,就好似HULK一樣,爆衫唔爆褲囉,HAHA.......佢既大隻又唔同美隊或雷神既感覺既~
我唔會睇黑豹啊,其實我好少機會睇戲架,有機會,就只好揀套更心頭好既~~~~
師兄你會?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-6 09:00 AM 發表 查看引用來源

諗住凍,先做舒展運動。做完就算… 等暖啲再做其他,嘻嘻。
做咩其他運動呢? 可圈可點喎師兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆