上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活(update P.1,2,5,9,10,17,19,34,39,62,129)

收藏  |  訂閱
2.9k  465.2k

可以帶口罩:smile_30:

一講到出黎個個都走晒:smile_30:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-6 10:21 AM 發表 查看引用來源
樓主要做野啦...
等陣傾...:smile_o07:

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-6 10:21 AM 發表 查看引用來源一講到出黎個個都走晒:smile_30:
想問已報名既男會員,現在有四位女士,最想見到係邊個?:smile_41::smile_41:

解釋唔到同咩人出街.......~.~
引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-6 10:21 AM 發表 查看引用來源

引用:
我第一個唔方便出來,放左工返屋企要睇住2隻小魔怪!隻乸都唔比我出來

開心暢飲!各位C兄C姐

引用:
原帖由 玫瑰八千代 於 2012-12-6 10:42 AM 發表 查看引用來源解釋唔到同咩人出街.......~.~
代姐,那你見A先生會用咩藉口and點出去架?

不能說的秘密...XD
引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-6 10:48 AM 發表 查看引用來源
代姐,那你見A先生會用咩藉口and點出去架?

引用:
原帖由 老~恭仔 於 2012-12-6 10:40 AM 發表 查看引用來源
想問已報名既男會員,現在有四位女士,最想見到係邊個?:smile_41::smile_41:

四個都想見:smile_o10:
咁未報名的男會員,現在有四位女士,最想見到係邊個?唔好話我知四個都想見:smile_o02:

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-6 10:47 AM 發表 查看引用來源

我第一個唔方便出來,放左工返屋企要睇住2隻小魔怪!隻乸都唔比我出來

開心暢飲!各位C兄C姐

我都明白:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆