上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.5k

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-13 01:59 PM 發表 查看引用來源

ON9你當我係鴨仔呀:smile_o03:
講笑姐:smile_o11:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-13 02:02 PM 發表 查看引用來源

你的主場係會美,有冇去過其他呀:smile_o15:

另外有冇新服務出呀:smile_o06:
冇喎...冇經理電話...我個人由細到大都係咁...剪頭髮我剪開果間都唔會無啦啦去轉...個髮型C都唔會轉:smile_o01:
有既...條女表明意思話想玩"環保插"...不過我諗諗下都係唔好:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-13 02:01 PM 發表 查看引用來源

我就黎架啦...再咁樣落去...但係次次想試新野...但係入到會尾...就好不自覺地會問個經理109有冇返工...次次都有返...重要冇上鐘...咁又會好不自覺地叫經理叫佢黎...本身都諗住睇埋先既...但係睇黎睇去心理上都係覺 ...
你會吾會沉船架

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-13 02:02 PM 發表 查看引用來源

你的主場係會美,有冇去過其他呀:smile_o15:

另外有冇新服務出呀:smile_o06:
新服務係口爆...車輪....中出....食蠔....再車輪......109獨家提供:smile_44::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-13 02:01 PM 發表 查看引用來源

我都有睇過.....沉船區太認真沉重....唔啱我:smile_o06::smile_o06:
你有冇沉過呀:smile_41: :smile_14: :smile_38:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-13 02:05 PM 發表 查看引用來源

新服務係口爆...車輪....中出....食蠔....再車輪......109獨家提供:smile_44::smile_44::smile_44:
你老尾...今日心情靚姐...唔洗玩到咁盡喎:smile_o01:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-13 02:06 PM 發表 查看引用來源

你有冇沉過呀:smile_41: :smile_14: :smile_38:
哈哈....有......

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-13 02:07 PM 發表 查看引用來源

你老尾...今日心情靚姐...唔洗玩到咁盡喎:smile_o01:
知你今日心倩靚.....梗係玩盡D:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-13 02:04 PM 發表 查看引用來源

冇喎...冇經理電話...我個人由細到大都係咁...剪頭髮我剪開果間都唔會無啦啦去轉...個髮型C都唔會轉:smile_o01:
有既...條女表明意思話想玩"環保插"...不過我諗諗下都係唔好:smile_o11:
吾係啩,環保插,千祈吾好呀,吾好貪一時之快感,同埋佢提出就更危險,即係話有前科啦

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-13 02:09 PM 發表 查看引用來源

吾係啩,環保插,千祈吾好呀,吾好貪一時之快感,同埋佢提出就更危險,即係話有前科啦
佢重驚過你啦...佢個個月接咁多個客...定期有去CHECK架...傻豬:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆