上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
3.4k  446.6k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-27 11:09 發表 查看引用來源
咁呢啲又冇得勉強嘅!😬
其實我第一日識佢,佢已經投懷送抱,漏曬水,第二次已經談及嗰樣嘢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 11:12 發表 查看引用來源

其實我第一日識佢,佢已經投懷送抱,漏曬水,第二次已經談及嗰樣嘢
好明顯你吸引啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-27 11:14 發表 查看引用來源
好明顯你吸引啦!😬
緣份啫本來我冇可能識到佢,亦都唔知佢會咬住唔放呢個女人妒忌心好強,醋意好強,我試過同埋佢同佢有個姊妹出嚟飲嘢,佢姊妹同我好好傾,佢已經好多動作話畀佢姊妹聽,我係佢嘅(但係我當時係未同佢屌過)
同埋佢成日好妒忌sp,話佢係大波淫婦,話我成日同佢屌(其實我從來冇承認過我同sp係有性關係)

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 11:16 發表 查看引用來源

緣份啫本來我冇可能識到佢,亦都唔知佢會咬住唔放呢個女人妒忌心好強,醋意好強,我試過同埋佢同佢有個姊妹出嚟飲嘢,佢姊妹同我好好傾,佢已經好多動作話畀佢姊妹聽,我係佢嘅(但係我當時係未同佢屌過)
同埋佢成日好妒忌sp ...
咁佢又識SP?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-27 11:24 發表 查看引用來源
咁佢又識SP?
佢知,佢見過我同佢一齊,喺同一間酒吧唔止一次添你知SP啲態度又係姣到出汁架啦🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 11:08 發表 查看引用來源

呃得下㗎🤣喺間相熟酒吧都有一個40幾50歲同一條阿伯想扑佢🤣不過佢唔制咋嘛🤣佢話自己要求好高眼角好高唔係好又一餐唔好又一餐🤣🤣
"佢話自己要求好高眼角好高唔係好又一餐唔好又一餐' ................ 講可能係咁講

冇可能同你講自己來者不拒
不過可能都會有少少要求的

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 11:25 發表 查看引用來源

佢知,佢見過我同佢一齊,喺同一間酒吧唔止一次添你知SP啲態度又係姣到出汁架啦🤣
佢肯定唔抵得啦!😬

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-5-27 11:49 發表 查看引用來源

"佢話自己要求好高眼角好高唔係好又一餐唔好又一餐' ................ 講可能係咁講

冇可能同你講自己來者不拒
不過可能都會有少少要求的 ...
佢成日講一套做一套㗎啦🤣佢夠話自己唔會呷醋啦,其實誇張過任何人
但係上面我講嗰兩個男人我真係見過佢拒絕咗佢哋好多次

引用:
原帖由 mm28 於 2024-5-27 11:53 發表 查看引用來源

佢成日講一套做一套㗎啦🤣佢夠話自己唔會呷醋啦,其實誇張過任何人
但係上面我講嗰兩個男人我真係見過佢拒絕咗佢哋好多次
E 兩個可能真係會絕對拒絕,

但其他成功例子可能數唔晒

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-5-27 12:33 發表 查看引用來源

E 兩個可能真係會絕對拒絕,

但其他成功例子可能數唔晒
正常就冇,以我所知係得一個佢前夫個friend屌過佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆