上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.0k

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-12 05:58 PM 發表

仲大家都好開心tim :071:
點只開心咁簡單:025:
仲好似得到大解脫呀~:071:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-6-12 05:57 PM 發表

你仲記得:131: :096:
個樣野永世難忘:071:
話時話...不如嚟多劑:027: :027: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-12 05:59 PM 發表

係架 希望中啦 :098:
祝你好運~

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-12 06:00 PM 發表

話時話...不如嚟多劑:027: :027: :096: :096:
唔係掛~:044:
要攪好耐嫁喎:096:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-6-12 06:01 PM 發表

唔係掛~:044:
要攪好耐嫁喎:096:
唔係喎 你上次好鬼死快就攪掂啦 :071: :071: :096: :096:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-12 06:03 PM 發表

唔係喎 你上次好鬼死快就攪掂啦 :071: :071: :096: :096:
你一定記錯左...好耐嫁...仲有前奏攪果d野呢~:071:

引用:
原帖由 howard1323 於 2008-6-12 06:05 PM 發表

你一定記錯左...好耐嫁...仲有前奏攪果d野呢~:071:
我好記得架 計計埋埋都係用咗三兩分鐘之嘛 你就唔見咗d野喇 :071: :071:

不過我見到你都儲咗咁耐 咪叫你嚟多劑囉 :096: :096:

你應該夠數架 :097: :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-12 06:08 PM 發表

我好記得架 計計埋埋都係用咗三兩分鐘之嘛 你就唔見咗d野喇 :071: :071:
你一定攪錯左d野....一定唔係3,2分鐘~冇可能:025:
最少都要xxx咁多個鐘啦~:071:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-12 06:08 PM 發表

不過我見到你都儲咗咁耐 咪叫你嚟多劑囉 :096: :096:

你應該夠數架 :097: :097:
所以話前奏都好耐嫁啦:096:

入來望望先:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆