上一頁下一頁
發新話題

#1- Sex after pill, 女人.com 故事(1+2) #40 & #2305

收藏  |  訂閱
3.0k  114.0k

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-5-30 09:56 PM 發表 查看引用來源
hello jimmy...............
hello long long.. 我掛住去覆搵工版的野.. 忽略左你 :smile_o03:

我仲拖緊稿呀 XDXD 希望有人認得我 催我交文
我來RELAX下GA咋
引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-30 09:55 PM 發表 查看引用來源

難得你抽到空, 追完自己文章.. 又可以入黎喎...
我已經諗左好耐仲有咩野笑料可以講...
呢個.. 都算係經典:smile_o10:

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-30 10:57 PM 發表 查看引用來源
我來RELAX下GA咋
哈哈..+油做喇

引用:
原帖由 寂寞小JM 於 2011-5-30 10:57 PM 發表 查看引用來源
我來RELAX下GA咋

慢慢啦, 又要考試.. 仲要顧公司野.. 公司做野又要 OT.. relax 下好的

占總好:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-30 11:09 PM 發表 查看引用來源
占總好:smile_o13: :smile_o13:
小 Bee.. 我有工作介紹給你(不過只係 recurit 見到.. 以前做過...) 見工機會成功好高.. 不過你就無可能再上黎, 要受好大工作壓力.. 明未 ?

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-5-30 11:16 PM 發表 查看引用來源

小 Bee.. 我有工作介紹給你(不過只係 recurit 見到.. 以前做過...) 見工機會成功好高.. 不過你就無可能再上黎, 要受好大工作壓力.. 明未 ?
ur ..都吾緊要啦 我星期三都見工:smile_o13:
都pm比我望下啦 : )
吾該晒你呀 占總:smile_o05:

good morning~~~

引用:
原帖由 CM2 於 2011-5-30 11:20 PM 發表 查看引用來源
good morning~~~
easyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy~~~:smile_o13:

引用:
原帖由 S!UBEE 於 2011-5-30 11:21 PM 發表 查看引用來源

easyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy~~~:smile_o13:
小蜜蜂~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆