上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  445.9k

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-5-29 03:48 AM 發表 查看引用來源

Ching..已經一個月了. 你情況如何? 可以正常生活嘛?!
我自己拆哂D線, 算係冇咩咁喇!! 不過作晚無啦啦有血流出來..... 但好快就冇左, 唔知係咪整到D焦....!! 咁你呢??? 好返哂未呀????? 見你冇出聲, 應該七七八八喇!

引用:
原帖由 chaumark 於 2011-5-29 07:24 PM 發表 查看引用來源

我自己拆哂D線, 算係冇咩咁喇!! 不過作晚無啦啦有血流出來..... 但好快就冇左, 唔知係咪整到D焦....!! 咁你呢??? 好返哂未呀????? 見你冇出聲, 應該七七八八喇!
應該7788, 但係一星期前食哂D藥了. 以為ok,唔駛食...冇食2日,訓訓下又扯,好似有少少爆+漏血+分泌..., 之後即係Dr. Chan配藥,食左後好好多, 而家應該好番75%啦!

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-5-30 12:08 AM 發表 查看引用來源

應該7788, 但係一星期前食哂D藥了. 以為ok,唔駛食...冇食2日,訓訓下又扯,好似有少少爆+漏血+分泌..., 之後即係Dr. Chan配藥,食左後好好多, 而家應該好番75%啦!
防扯旗藥? 點先肯開畀你? 要$?

有D問題想問問大家..
之前聽D ching話做完後返到屋企成褲血..真係?
又話第一日訓醒又成褲血
其實有冇可能做完唔比屋企人發現到?
我屋企係好傳統果D..唔想比佢地知.

引用:
原帖由 bobby02 於 2011-5-30 11:48 AM 發表 查看引用來源
有D問題想問問大家..
又話第一日訓醒又成褲血
= =唔好咁啦,你老豆,老母有咩未見過= =?

引用:
原帖由 maloho 於 2011-5-30 01:31 AM 發表 查看引用來源
防扯旗藥? 點先肯開畀你? 要$?
同醫生講!

引用:
原帖由 bobby02 於 2011-5-30 11:48 AM 發表 查看引用來源
有D問題想問問大家..
又話第一日訓醒又成褲血
你可以用紗布包埋先嘛! 另外我唔係訓醒好多血ga, 你可以包住訓+買黑色under, 咪唔多覺囉! 如果有藥食,一定食左先訓,唔係就:smile_27:

引用:
原帖由 艾力強 於 2011-5-30 11:50 PM 發表 查看引用來源

你可以用紗布包埋先嘛! 另外我唔係訓醒好多血ga, 你可以包住訓+買黑色under, 咪唔多覺囉! 如果有藥食,一定食左先訓,唔係就:smile_27:
止血藥:smile_41:

剛做完,全程30min左右,麻醉劑過左開始有痛楚

引用:
原帖由 t90939499 於 2011-5-31 04:26 PM 發表 查看引用來源
剛做完,全程30min左右,麻醉劑過左開始有痛楚

禁快?! 去邊度做?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆