上一頁下一頁
發新話題

"付出並不等於收穫 許多的傷害都是因為付出"入黎同我吹下水la~

收藏  |  訂閱
3.6k  93.0k

引用:
原帖由 絕對痴心 於 2009-4-15 08:30 PM 發表 查看引用來源
:014:
做咩:014:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-15 08:29 PM 發表 查看引用來源
因為咩事呀:122: ,真係煩定自尋煩惱呢:122:
自尋煩惱掛..
同我boss走果時同我講左d野令我哭...:029:

引用:
原帖由 絕對痴心 於 2009-4-15 08:30 PM 發表 查看引用來源
:014:
:029:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-15 08:32 PM 發表 查看引用來源
自尋煩惱掛..
同我boss走果時同我講左d野令我哭...:029:
講左咩:001:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-15 08:33 PM 發表 查看引用來源
:029:
-.-??

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-15 08:34 PM 發表 查看引用來源
講左咩:001:
佢同我講"ar妹...係d幾個月你係真係好help倒我..如果唔係d個男人的出現..我相信你可以係到好好咁做下去...."
仲話"唔好因為一個男人就放棄自己":029:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-15 08:38 PM 發表 查看引用來源
佢同我講"ar妹...係d幾個月你係真係好help倒我..如果唔係d個男人的出現..我相信你可以係到好好咁做下去...."
我一直話你傻妹啦:026: ,為左男人放棄哂所有野,依傢連工作都影響到,你知嗎?唔值得:023: ,可以愛但唔可以愛到失去自己,呢句說話一定要放在心中:122:

引用:
原帖由 makiyo小姐 於 2009-4-15 08:38 PM 發表 查看引用來源
為左1個人放棄工作:002:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-4-15 08:46 PM 發表 查看引用來源
我一直話你傻妹啦:026: ,為左男人放棄哂所有野,依傢連工作都影響到,你知嗎?唔值得:023: ,可以愛但唔可以愛到失去自己,呢句說話一定要放在心中:122:
唔知道吧..我覺得好迷失..唔知自己的方向:026:

引用:
原帖由 絕對痴心 於 2009-4-15 08:47 PM 發表 查看引用來源
為左1個人放棄工作:002:
嗯..我都知自己好傻..
但都過去左la~工作可以塭過ga姐....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆