上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  49.9k

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-12 11:11 AM 發表 查看引用來源

一日咁多人出入。。邊記得咁多個架Xd
正常唔會,但扇狠死阿嬸既好難忘記架,HAHA.......
呢個時候我就成日會諗起個廣告,吸濕大笨象...........
見佢噴水,男人唔想被顏射,一係吸濕,一係用大笨象埋住...........

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-12 11:02 AM 發表 查看引用來源

多多都頂得住
寶師妹,咁妳老公仔.............都好勁遮.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-12 11:14 AM 發表 查看引用來源

師兄咁親力親為,唔怪得你位小情人時間緊迫都要見你呀下.
咁你應該分享下仲有咩心得好喎.
冇乜特別。。我比較鐘意舔到佢震到反反地眼先。。5聲5聲一野插盡佢。。佢好鐘意呢下爆既感覺架。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-12 11:19 AM 發表 查看引用來源

正常唔會,但扇狠死阿嬸既好難忘記架,HAHA.......
呢個時候我就成日會諗起個廣告,吸濕大笨象...........
見佢噴水,男人唔想被顏射,一係吸濕,一係用大笨象埋住...........
又冇咁勁。。濕左一大片姐。。冇水塘咁又。。xdd

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-12 10:57 發表 查看引用來源

好核突呀
潮水黎,血真係頂唔順

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-12 11:02 發表 查看引用來源

多多都頂得住
真幸福,我係被封印的第2Q:smile_o08:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-12 11:39 AM 發表 查看引用來源

冇乜特別。。我比較鐘意舔到佢震到反反地眼先。。5聲5聲一野插盡佢。。佢好鐘意呢下爆既感覺架。。
其實邊個唔like

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-12 11:39 發表 查看引用來源

我都係差唔多,主導性強,舔到震下震下彈開回味之際,乃係我進攻之時,”彼竭我盈,故high之”:smile_o01:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-12 11:13 AM 發表 查看引用來源

好好多係唔係唔止乾淨問題,係入去果下都感覺好好多呢?
因為最近睇得多節目,就算正式酒店,其實清潔果位都好馬虎,唔見得乾淨呢.
其實係入去感覺,時鐘d陰沉,地方又窄,九龍塘係地方大有浴缸,酒店就光猛,ching這些答案ok嘛?

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-3-12 12:24 發表 查看引用來源

其實係入去感覺,時鐘d陰沉,地方又窄,九龍塘係地方大有浴缸,酒店就光猛,ching這些答案ok嘛?
觀感,未必代表真實情況

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆