上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  816.0k

好肥美,,好想:smile_o09: 下呀

越睇越想舔下

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-12-28 06:25 PM 發表 查看引用來源
襯老公沖緊涼,出個閃電post先~

今朝瞓醒覺老公仲未起身,我就自己起身出咗去買咗杯咖啡,然後去咗酒店後面個garden到行下吸下新鮮空氣. 我好enjoy呢種生活,以前喺外國生活時經常 ...
幾好睇啊

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-12-28 06:25 PM 發表 查看引用來源

今朝瞓醒覺老公仲未起身,我就自己起身出咗去買咗杯咖啡,然後去咗酒店後面個garden到行下吸下新鮮空氣. 我好enjoy呢種生活,以前喺外國生活時經常 ...
咁你下次記得CHECK左先出去啦

引用:

咁你下次記得CHECK左先出去啦

引用:

成過包魚出曬來, 好飽滿. :smile_o12:

香香好正.... 唔知幾時先會再見到有post呢...

引用:

好正呀....真係忍唔住

成個引版最無論身材 衣著 品味
最正真係香香你 
任何普通嘅衫著咗喺你身上都變到好sexy
我相信呢到條條佬都羡慕你老公
條條女都羡慕香香你本人
香港真係太小你呢啲質素嘅女
叫你做女神真係當之無愧
我一定會係你返到嚟最後留言俾你嗰個
一定贏到你份神秘禮物 
到時就有得大大力吊你 大大力插你!

靚女係咪諗緊咩鬼主意俾我地呢?
所以未有時間上來😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆