上一頁下一頁
發新話題

update!!EP III-8妹與果醬先生 - 第六回-BLACK(#6有圖)

收藏  |  訂閱
3.0k  97.1k

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-4-3 02:45 AM 發表 查看引用來源

我唔好呢樣野....SM太OVER了...
我鍾意老公做主人多D...
一係變態佬:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
尋日一開門就........:smile_47::smile_47::smile_47:
就點呀....哈哈

引用:
原帖由 大JJJ 於 2011-4-3 02:46 AM 發表 查看引用來源
就點呀....哈哈
3j.....................

引用:
原帖由 tuenlong 於 2011-4-3 02:48 AM 發表 查看引用來源

3j.....................
3j??  :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 大JJJ 於 2011-4-3 02:46 AM 發表 查看引用來源
就點呀....哈哈
冇..佢一開門見到我...
咁我又著住左件ZIP UP...
不過條拉鍊岩岩去到心口到...
入面真空...
之後下第就咁著左條T BACK之嗎...

再之後啦喎...
佢連早餐都未食就要先消耗下D體力先~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-4-3 02:55 AM 發表 查看引用來源

冇..佢一開門見到我...
咁我又著住左件ZIP UP...
不過條拉鍊岩岩去到心口到...
入面真空...
之後下第就咁著左條T BACK之嗎...

再之後啦喎...
佢連早餐都未食就要先消耗下D體力先~~
哈哈...8妹...放張t-back相上黎比jj哥見識下:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 大JJJ 於 2011-4-3 02:58 AM 發表 查看引用來源
哈哈...8妹...放張t-back相上黎比jj哥見識下:smile_47: :smile_47: :smile_47:
NONONO~~~~~~得老公睇得~~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-4-3 03:01 AM 發表 查看引用來源

NONONO~~~~~~得老公睇得~~~~
甘放多張性感相比jj  睇

引用:
原帖由 大JJJ 於 2011-4-3 03:03 AM 發表 查看引用來源
甘放多張性感相比jj  睇
係老公到~~~
俾人睥緊....閃人~~~:smile_43::smile_43:
捐入老公到先~~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-4-3 03:08 AM 發表 查看引用來源

係老公到~~~
俾人睥緊....閃人~~~:smile_43::smile_43:
捐入老公到先~~~:smile_30::smile_30:
上床做你愛做既事喇..哈哈

引用:
原帖由 大JJJ 於 2011-4-3 03:10 AM 發表 查看引用來源
上床做你愛做既事喇..哈哈
我日日都做架喎~~~~:smile_30::smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆