上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.1k

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-10-14 12:03 PM 發表 查看引用來源

不可以咁講.. 過去的事..己放下了..亦善了..

只是一個人無求的時侯.....別人拿我無辨法...

現在有人心中有我...我又心中有他...
希望 永遠美好!!
happy ending.....:smile_o09:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-14 12:06 PM 發表 查看引用來源

要全情投入去愛一個人而不理身體的一切人同事~真的很難~可能這些情節只會發生係童話故事裡面   
也是吧:smile_19:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-14 12:03 PM 發表 查看引用來源

龍兄...........你幾時會喺...........cp...............買樓???????????
遲點啦~不過買樓要睇好多野~我也有留意cp樓價的:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2010-10-14 12:06 PM 發表 查看引用來源
Have a great day everyone  !!
Cheers !
祝你有個美好的下半身:smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-14 12:05 PM 發表 查看引用來源

我的气也消了..當多個朋友吧:smile_44:
係吾係小腸氣呀?:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-14 12:03 PM 發表 查看引用來源

如果平時上去按骨.冇人陪.我想也會叫佢陪我.當朋友吧:smile_44:
如果到時問你借錢呢:smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-14 12:13 PM 發表 查看引用來源

祝你有個美好的下半身:smile_o06:
你好衰架.....係咪一字果d?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-14 12:14 PM 發表 查看引用來源

如果到時問你借錢呢:smile_53: :smile_53:  
講錢失感情 :smile_o07:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-14 12:03 PM 發表 查看引用來源

講就容易, 環保過既師兄都應該好明白 :smile_30:
都係果句啦~係咪難做就比借口自己吾去做呢~始終後果很嚴重架

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-14 12:08 PM 發表 查看引用來源

「花樓」呀,企可能生過

你今朝未刷牙:smile_55:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆