上一頁下一頁
發新話題

一仔企企討論區

收藏  |  訂閱
2.6k  924.6k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-6-8 06:34 發表 查看引用來源
去男同桑拿,使一百幾十,大把乸(佢地叫0仔)幫你環吹,中出,一晚可插十零件,有力可中出两.三次,要中出,嚟桑拿屌唔到我,我要上套,如果有大七,星期五去B T唔使錢 ...
羊羊前輩,七十幾歲阿毛,老免都唔會屌,更何況前輩係男人,無波玩之餘分分鐘會格到劍,諗起都好肉酸😵‍💫

開左tg gd想入pm 我 巴打們

引用:
原帖由 7U7 於 2024-6-8 16:50 發表 查看引用來源
tg 開咗 channel ??

引用:
原帖由 7U7 於 2024-6-8 16:50 發表 查看引用來源
pmed!!!!!!!!!!!thx

老冠伯芳旁遇到靚身型輕中開2魚即上,女好姣狂奶我蓮又捽J,我都唔客氣狂奶蓮狂揸波狂屌爆佢出米青!爽到爆燈!波大腰細蘿柚大!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-6-8 21:56 發表 查看引用來源
老冠伯芳旁遇到靚身型輕中開2魚即上,女好姣狂奶我蓮又捽J,我都唔客氣狂奶蓮狂揸波狂屌爆佢出米青!爽到爆燈!波大腰細蘿柚大!看下圖😘
小腿貼左塊膠步果個?落昌附近都有個淺啡熱褲黑拖鞋廿尾企我食左要三魚,對腳算靚

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2024-6-8 21:56 發表 查看引用來源
老冠伯芳旁遇到靚身型輕中開2魚即上,女好姣狂奶我蓮又捽J,我都唔客氣狂奶蓮狂揸波狂屌爆佢出米青!爽到爆燈!波大腰細蘿柚大!看下圖😘
但著長褲無乜吸引力,我未玩過長褲果d,睇唔到對腳靚唔靚

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-6-8 22:19 發表 查看引用來源

小腿貼左塊膠步果個?落昌附近都有個淺啡熱褲黑拖鞋廿尾企我食左要三魚,對腳算靚
冇留意有冇;3魚我就唔食了,又貴又求其我少去果邊,多數食2魚輕中算,反正都差不多!

引用:
原帖由 三刀金主 於 2024-6-8 22:23 發表 查看引用來源

但著長褲無乜吸引力,我未玩過長褲果d,睇唔到對腳靚唔靚
我冇所謂,啱心水就上,反正都系2魚甘平冇顧慮甘多野!

引用:
原帖由 newbc 於 2024-6-8 16:04 發表 查看引用來源
羊羊前輩,七十幾歲阿毛,老免都唔會屌,更何況前輩係男人,無波玩之餘分分鐘會格到劍,諗起都好肉酸😵‍💫
桑拿講玩波.我都有B級波.另外的玩健身的胸肌.有另外情趣.有的0仔唔係好似我得死能賓州.屌到佢.佢潮吹會射精.玩囡群交好難.玩男同群交.同只俾一百幾十.可以屌到你唔屌.可以插一陣又屌第個.又有好多同你吹簫.同你瀬我近七十.但有的十八廿二.佢地入場幾條.有的時段免費添.都係入場屌人或俾人屌.但佢地唔揀我的老乸.
男同係好隨便只要你入場.就可得你希望的性欢娛.而這些已令我不能自拔.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆