上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  49.8k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-12 10:10 AM 發表 查看引用來源

我試過搭7點班機去台灣,落機人都未回魂
台灣好,用台證passport無痕
不過台灣勁多香港人,我試過幾次撞到朋友😂
咁都撞到,你地真有緣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-12 10:39 AM 發表 查看引用來源

咁識食,即前後6次,妳會唔會上左icloud唔識返落黎,不醒人事架:smile_30::smile_30:
多多都頂得住

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-12 10:53 AM 發表 查看引用來源

原來面對潮吹點唔俾阿嬸鬧都係一個課題.
如果一個唔小心處理,下次再去同一間酒店時,俾阿嬸認出,佢可能會講:
係佢架,上次間房床又係水,地又係水,差D扇狠死我.........做乜有人飲野飲到咁唔小心架,出事架嘛~~~~: ...
Hahaahhahahahaahhahahaha笑死左

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-12 10:58 AM 發表 查看引用來源

淨係交通都攰到傻
係啦,過澳門好過啦,又或者係長洲一日遊啦:smile_40:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-3-12 10:53 AM 發表 查看引用來源

原來面對潮吹點唔俾阿嬸鬧都係一個課題.
如果一個唔小心處理,下次再去同一間酒店時,俾阿嬸認出,佢可能會講:
係佢架,上次間房床又係水,地又係水,差D扇狠死我.........做乜有人飲野飲到咁唔小心架,出事架嘛~~~~: ...
一日咁多人出入。。邊記得咁多個架Xd

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-12 11:02 AM 發表 查看引用來源

多多都頂得住
寶寶好大食喎:smile_40:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-3-12 10:48 AM 發表 查看引用來源

貴少少囉正式酒店,但感覺好好多
好好多係唔係唔止乾淨問題,係入去果下都感覺好好多呢?
因為最近睇得多節目,就算正式酒店,其實清潔果位都好馬虎,唔見得乾淨呢.

引用:
原帖由 degree06 於 2018-3-12 11:11 AM 發表 查看引用來源

寶寶好大食喎:smile_40:
我冇否認過啫

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-3-12 10:49 AM 發表 查看引用來源

我用條利佢會鐘意好多喎。。我唸。。xd
師兄咁親力親為,唔怪得你位小情人時間緊迫都要見你呀下.
咁你應該分享下仲有咩心得好喎.

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-3-12 11:13 AM 發表 查看引用來源

我冇否認過啫
大食又好身材,妳老公性福呀:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆