上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.5k

回覆2519 #的帖子

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-4 11:21 AM 發表 查看引用來源樓主今日做兄弟無人睇舖,我幫佢招呼貴賓姐…
咁我都閃了:smile_43:

引用:
原帖由 dada__pig 於 4-2-2012 11:26 AM 發表 查看引用來源
咁我都閃了:smile_43:

見到我就閃…:') :')

引用:
原帖由 LOVEF 於 4-2-2012 11:22 AM 發表 查看引用來源
因為你走左,我俾人話左成晚:smile_o03::smile_o03: 你下次一走話定俾雀兄知:smile_o08:

唔好咁講啦,難得大家啱 key 一齊傾計開心姐,你又走樓主實打死我話我趕走哂佢啲 fans 架啦!

引用:
原帖由 LOVEF 於 4-2-2012 11:22 AM 發表 查看引用來源
因為你走左,我俾人話左成晚:smile_o03::smile_o03: 你下次一走話定俾雀兄知:smile_o08:

陰公, 佢話左你成晚咁衰呀.... 咬佢啦

引用:
原帖由 damabird123 於 4-2-2012 11:21 AM 發表 查看引用來源

樓主今日做兄弟無人睇舖,我幫佢招呼貴賓姐…
撩女仔就撩女仔啦

引用:
原帖由 Tamil 於 4-2-2012 11:46 AM 發表 查看引用來源

陰公, 佢話左你成晚咁衰呀.... 咬佢啦
連你都唔幫我講番句好說話,我邊有話佢呢… 成班係樹 插我!:') :')

唔彩你地~~~兩粒鐘~~~,出去醫肚揾野食! :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 Tamil 於 4-2-2012 11:46 AM 發表 查看引用來源

撩女仔就撩女仔啦
邊有…淨係話送~~~ 比你之麻…

引用:
原帖由 damabird123 於 4-2-2012 11:49 AM 發表 查看引用來源

連你都唔幫我講番句好說話,我邊有話佢呢… 成班係樹 插我!:') :')

唔彩你地~~~兩粒鐘~~~,出去醫肚揾野食! :smile_15: :smile_15:
你琴晚被圍插既同時都有撩女仔喎 :smile_04: :smile_04:

食得開心D~~~ 我今日都要出去, 夜晚先返~~
你地慢慢吹 :smile_40:

引用:
原帖由 damabird123 於 4-2-2012 11:51 AM 發表 查看引用來源

邊有…淨係話送~~~ 比你之麻…
又好啫..... 多謝晒

一上黎d人就走曬@@

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆