上一頁下一頁
發新話題

~@@ 安全成人派對 - Swing and Bang Club - Safe Sex Party @@~(New)

收藏  |  訂閱
4.9k  189.4k

引用:
原帖由 ERICCHAN1981 於 2009-5-15 02:56 AM 發表 查看引用來源
1. 稱呼:        
2. 性別 / 或情侶:    男     
3. 出生年/月/日:        81/10/xx
4. 身高:      1xx
5. 體重:      1xx
6.三圍:            xx/ xx/ xx
7 .平日嚐好活動: 打籃球, 打排球,  ...
唔好留你個人資料係到啊。。以免有人冒充我地會長搵你。。
又或者比人令左去做不法用途。。。
想join架話睇完post#1再pm比會長你呢d個人資料

[quote]原帖由 折翼的守護天使 於 2009-5-15 03:52 AM 發表 查看引用來源

唔好留你個人資料係到啊。。以免有人冒充我地會長搵你。。:096: :096: :096:

呢句得喎~ 笑c丫~   :122: :122:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 02:50 AM 發表 查看引用來源

要番工!! 7點起床......:028:
7點起身都咁夜先瞓~ :025:
真係打得小丫~ :032: :032:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 02:51 AM 發表 查看引用來源

我代你食 .......埋一份!!!!

越食越哦 ...死得
好心你就食少D啦~ :025: :025: :025: (我就食多兩支先):122: :122:

引用:
原帖由 EvanLam 於 2009-5-15 02:53 AM 發表 查看引用來源
人去樓空  六合中空  望住天空  感慨白空
四大皆空~ :025:

喉嚨仲係咁痛既~ :028: :028: :028:

小天使Baby~
你今日應該會好需要小白既抱抱架
我都好唔捨得佢~ :029: :029: :029:
為有化作祝福送給他
希望他有新既好開始~

天下無不散之XX :025: :025:

無心機做嘢tim~ :025: :025:

唔知小天使今朝係咪去咗睇醫生呢~ :025: :025:

上一頁下一頁